İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ve adsense

W

wow_cek

Misafir
işallah ödemelerde de böyle yapmazlar mesala 200 dolar hesabımız varken 100 dolar göndermezler

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
canm' Alıntı:
haklı olabılırsın ama su anda dunya uzerındekı en ıyı reklam networku :)
sen bi de diyerlerinin halini dusun :)

google dan sonra cok saglam olan bırde fastclick.com var..

Fastclicke cok eskiden beri uyeyim eski tadi yok hele bir tiklamaya $25 dolar verdigi hic yok ;)

C

canm

Misafir
1,5 seneden berı oyle bırsey gormedım, duymadım.
hatta bi tanıdıgımın 1,28 dolarını bıle yolladılar :)
daha ne dıyeyım.

C

canm

Misafir
ben para bakımından demıyorum adresim.
dogrus soluyorsun. ama guvenılırlık bakımından fastclick te saglam ve buyuk bır sırket.

ama para dıyosan evet onlar 3 sene once falan cok ıyıydı, google adsense gelınce hepsı yalan oldu :)

adresim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Guvenilir tabii benim bir centim kalmadi adamlarda.....ama eskiden capital uk 10$ cpm oduyordu simdi ise fiatlar rezalet bir de o interestrial midir nedirler birak siteme koymayi bir sitede karsima cikinca bile illet oluyorum...acilen text ada gecmeleri lazim tercihen ppc usulu :D

Selamlar

T

The_Best

Misafir
arkadaşlar benim forumdan takip ettiğim kadarıyla google adense türkçe sitelere reklam vermiyordu. artık veriyor mu?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.