İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ve sedo dan beklenen mail :)

E

European

Misafir
durun panik yapmayın :p

benim kanka Ed le görüştüm az önce.

buna mail yazmıştım2 gün önce. az önce cevap geldi :)

" Ed bak üzüyorsun beni dedim. belki o an ki sinirle sana ters laflar ettim ama sende beni uyuz ettin. yok hesabını iptal ettik cart curt laflar ettin. bize ters böyle şeyler. al senin olsun 160 euro. onun derdinde değilim ama tutumunu sevmedim ahbap"

diye bir mail yazdım.

heueueu cevap yazdı lavuk :p

Ed :

ama hesabımı sil diyen sendin. sileyim mi silmeyeyim mi? sil dersen iptal ediyoruz..yok silme dersen sadece 79 euro ödeyeceğiz. son 1 haftayı ödeyemeyiz. çünkü domainler doğru yönlenmemiş ".

cevap yazdım :

" biraderim Ed..canın sağolsun. 79 euro problem değil. ama gerçekten ben domainlerimi " satmak " için yönlendirdim sedoya. zaten bu 2. ayım sedo da. sen bana mail attın. yeni kuralları bildirdin ve aynı gün yine mail yazdın ve dedin ki hesabını siliyoruz..ben ona sinirlendim. yoksa lafı olmaz yani ayıpsın. ok madem ısrar ediyorsun ödeyin 79 euroyu. domainlerin dns lerini direkt sedoya atacağım bundan sonra..bunu kabul ediyormusunuz "?

Ed kankam yanıtladı :

"tamam ödemeniz yapılacak bu hafta. ama kurallarımıza uygun olmayan parkinglere asla ve asla tolerans tanımıyoruz"

az önce cevap yazdım. daha cevabı gelmedi heueue

" Tamam da birader. sen bana cevap yazmadın? kabul ediyormusunuz beni dns leri yönlendireceğim direkt sedo ya ? "

vallahi billahi aynen buna benzer bir diyalog yaşandı aramızda heueue bu Ed beni kanser edecek bir gün lavuk

sevmeye başladım bu Ed'i. biraz zıpır ama öğrenecek..

beyler bu ayki ödemeler yapılacak gibi görünüyor

E

European

Misafir
aha cevap geldi kankamdan :p

geçen gün bir arkadas demişti ki" yaw ne çabuk cevap yazıyorlar. bize çok geç yazılıyor" gibisinden birşeyler yazmıştı. vallahi de billahi olanı söylüyorum size :)

cevap yazmış diyorki amcam :

"malesef..bundan sonra sizi kabul edemeyeceğiz. ödemenizi yapıp sizi şutluyoruz. hayatta başarılar".

cevap yazdım :

"canın sağolsun be kanka. ama şunu bilmeni isterim ki aramıda iletişim kopukluğu oldu ve anlaşamadık..neyse problem değil. öpülen yanağın davası olmaz "..

tabi bunu ingilizce şöyle yazdım . " if anybody kiss you, nevermind..have fun "

heueueueu dellenmiştir şimdi lavuk :p

kısaca beyler :

ödeme yapılacak ama şut...

sedo yu kuruttuk ya..Dünya Türk webmasterları ile gurur duyacak...

hayırlı olsun :)

E

European

Misafir
:p
ya elimde 4-5 domain var. ikisi ingilizce 2 si türkçe. günlük 7000+ hiti var
bir domain park sponsoru bulmam lazım. araştırıyorum bakalım.
sedo şansını kaybetti. artık yalvarsa da katılmam. aaa bizimde bir prestijimiz var dimi ama :p

E

European

Misafir
ya onu inceledim. forumu da araştırdım. herkes bir şey söylüyor. tam kavrayamadım domainsponsor olayını aslında
ya birde çek olayı var ya..o biraz karambol anlıyormusun. yani çek ile ödeme almak çok problem. ( gerçi hiç almadım henüz çek :p ) ama sıkıntıya gelemem ben açıkçası :) sedo ya da fantazi olsun diye yönlendirdim domainleri zaten ama ayran içtik ayrı düştük gördüğün gibi :)
neyse bakacağız çaresine artık

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Böyle saçma mailler göndermek yerine adam gibi mailler gönderseydin daha iyi bir sonuç elde edebilirdin bence. Ed yerinde ben olsam cevap bile atmazdım bu maillara, eğer buraya yazdığın şekilde ise maillerin içeriği.

E

European

Misafir
saçma mı?
sen kaç yaşındasın bakayım ?
eğer bu mailleri yollamsaydım 79 euronun da üzerine yatacaklardı..
sen kafanı yorma..eski kulağı kesiklerdenim :)

iyiki Ed değilsin..Yoksa seni rezil ederdim 3 milyon kişiye mail çakıp :)
Ed akıllı adam..baktı ki tehlikeli olacak, al paranı kardeşim dedi :)

Sanitarium

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
HA HA HA
Ben bu cevaba sadece gülerim. Farz edelimki yaşım 10, bu neyi değiştiricek?
Eğer işe senin açından bakıcaksak, ben bütün paramı kurtardım hesabımıda hala kullanıyorum banlanmadı. Benim rezil olunacak bir yanım yok, herkes kendi rezilliğine baksın önce :rolleyes:

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
len bu adam çöpçü palanmı ya hiç sedo da çalışana benzemiyor evi çöplük gibi

E

European

Misafir
Sanatirum mesajımı iyi oku..rezillik konusu Ed denen şahsa hitabendi ama sen nerenden anladıysan bilmiyorum :p neyse yaa takıl :)

vay bee Ed kankama bak. taksimde dolanan şarapçı ahmete benziyor bu heueue
hani uzun saçlı zayıf bir tip vardır ya, beyoğlunda olanlar bilir

ziyaretçi defterine imza attım heueueu
http://edrussell.org/guestbook/guestwho.cgi?action=view

bu kabus gibi birşeymiş ya:) vay be para bunlarda işte :p

E

European

Misafir
Permission' Alıntı:
ya hiç iş yerinde fotografı yok bunun

birde bu işleri evinde papağanı ile beraber yürütüyormuş? :p olur olur yani :)

ya beyler ziyaretçi defterine imzaları çakıyoz ama emin misiniz bu lavuğun Ed olduğundan heueeue yanlış kişiye yazıyor olmayalım:)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5