Bunun oy kaybetle bence alakası yok, tayyip bey bence bunu ülke çıkarları için yapıyor sadece gövde gösterisi, bizim askerimiz orada herhangibir savaşın içine sokulmayacaktır zaten öyle birşey oldugu taktirde millet olarak ayaga kalkarız bırakın millet olarak ayaga kalkmayı askeriyemizin önüne hiçkimsenin geçemeyecegini hepimiz biliyoruz, politikaya biryere kadar kafa sallar biryerden sonra daha öncede gördüğümüz gibi askeriye elinden alır ki bence bu olay bu kadar büyümeyecektir şuan anket yapılsa ben eminim akp açık ara 1.olacaktır denemesi bedava yönetici bir arkadaş anket yaparsa durumu hepberaber görürüz
Şimdi arkadaşım bunu sadece karakterim arkadaşıma söylemiyorum sadece örnekleme yapmam için kullanıyorum yanlış anlama arkadaşım.bir çok soruya da cevap olacağına eminim.
tayyip BEY bunu ülke çıkarları için yapıyor demişsin ülke çıkarlarını ülkesini bu kadar düşünüyorsa yollasın oğlunu askere okutmasın amerikada göndersin türkiye deki üniversiteye eğitimdeki eşitlikten bahseden tayyip bey bence alakası bile yok bizim lübnandan ne gibi maddi veya manevi çıkarımız var güney lübnan da patlamamış misket bombalarının bulunduğu yerde?
Askerimiz oraya savaş için gönderilmedi diyorsun eminmisin? tezkeredeki amaç hizbullahı terör örgütü olarak bir nevi iktidara kabul ettirip ( şu anda iktidar hizbullah a terör örgütü demiyor)tam ateşin ortasına bizim askerlerimiz gönderilecek amaç hizbullahı silahsızlandırmak ABD ve israil in büyük ortadoğu projesine sahip çıkmak ve açıkça desteklemek. filistin i etkisiz hale getirmek ( kendimce)
diğeri ise demişsin arkadaşım burada sözüm sana olacak
politikaya biryere kadar kafa sallar biryerden sonra daha öncede gördüğümüz gibi askeriye elinden alır
şu anki zamana bakarak bunun olabililirliğine inanıyormusunuz? yıl 1980 değil 1 tane trt veya bir tane radyo kanalı yok.
gelelim seçim eee zaten maddi yardımı haketti bu teskere ile bizim ülkemiz şimdi sevgili israil li iş adamları borsayı patlatır allah razı olsun onlardan. ekonomimiz de canlanır