Az önce aklıma birşey takıldı. Ama tam olarak emin değilim. o yüzden sizlere sormak istedim.
Sorum yukarıda verdiğim kodlar üzerine. kodlardaki farklılıklar WHERE tanımlamasındaki değişkenlerinin yerleri. Bunların yerlerinin farklı olmasının veri çekme sırasında bir farklılıklar olabilir mi ? Bunu sonuç bakımından demiyorum tabiki, mesela server'i 1. kod çok yorar 2. kod en az yorar veya bilemediğim başka farklılıkları varmıdır ?
Teşekkür ederim...
PHP:
$isimx = mysql_query("SELECT * FROM yazilar WHERE onay='e' and tarih='$tarih' and kategori='$id' ORDER BY id desc limit 0,5");
PHP:
$isimx = mysql_query("SELECT * FROM yazilar WHERE onay='e' and kategori='$id' and tarih='$tarih' ORDER BY id desc limit 0,5");
PHP:
$isimx = mysql_query("SELECT * FROM yazilar WHERE kategori='$id' and tarih='$tarih' and onay='e' ORDER BY id desc limit 0,5");
Sorum yukarıda verdiğim kodlar üzerine. kodlardaki farklılıklar WHERE tanımlamasındaki değişkenlerinin yerleri. Bunların yerlerinin farklı olmasının veri çekme sırasında bir farklılıklar olabilir mi ? Bunu sonuç bakımından demiyorum tabiki, mesela server'i 1. kod çok yorar 2. kod en az yorar veya bilemediğim başka farklılıkları varmıdır ?
Teşekkür ederim...