İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Veritabanı Sorunum - İlgilenir misiniz ?

melihcennet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba. Benim ücretli domaine sahip bir sitem var fakat sorular ve yorumlar artınca forum açmaya karar verdim ,forumlarda her ne kadar görev yapsam da smf kurup ,kullanmadığım için çok ince ayrıntılarda takıldım. sunucu olarak awardspace i kullandım, domaini ise ücretli alıp yönlendirmek,istedim , fakat tüm işlemleri sorunsuzca yaparken smf kuruluma bir adım kala sorun çıktı.

Sorun: "Veritabanı oluşturmalısınız bazı sunucular kendileri oluşturmayabilir" gibisinden bir mesajdı.Yani veritabanı oluşturmam gerekiyor.Fakat ücretsiz almamdan olsa gerek birden fazla veritabanı oluşturamıyorum ki yetkiniz yok iletisini de görüyorum zaten .

Dosyaları sunucuya gönderdim bu adımıda geçersem biliyorsunuz admin bilgilerini oluşturup kullanıma sokacağım.Ama emeğimin boşa gitmemesi için yardım edebilir misiniz?

Ücretlilerde böyle sorun yaşamamıştım Ama tablo oluşturmanın fayda ettiğini duymuştum.

Ne yapabilirim bilgilendirip,ilgilenirseniz çok teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.