İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Veritabanımdaki üyelerin birbirleri ile iletişim içinde olması

zazagame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Veritabanımdaki üyelerin birbirleri ile iletişim içinde olmasını istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Örneğin veritabanımda para adlı bir veri var.Mesela bir üyenin parası 1000,Diğer baska bir üyenin parası ise 0.Parası 1000 olan kişi diğer üyeye kendi parasından göndermek istiyor bunu nasıl yapabilir? Yani uyeler aralarında iletişim kuracaklar onu istiyorum.

2:Sorum
Çok soru soruyorum ama kusuruma bakmayın. :hmmm:
Birde örneğin sıralama adlı bir sayfa var uyeleri orda sıralatıyorum.Ama ben şöyle birşey istiyorum,sıralama sayfasında hangi uyeye tıklarsak onun profili onun bilgileri çıksın.İd göre yani.Bişeyler yazıp denedim fakat başaramadım.

Yardımlarını bekliyorum. :)

Ekleme: Kimse Cevap vermeyecek mi yahu ?
Ekleme 2:Biri Cevap versin ya ?

E

Erturk

Misafir
Merhaba

Oncelikle kullandıgınız programlama dilini (php, asp vs vs) ve daha sonrasında tablo yapılarınızı (ozellikle uyelerin tutuldugu tablo) buraya yazarsanız daha hızlı yardımcı olabiliriz.

zazagame

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kullandığım programlama dili php.Uyeler tablosu ise uyelerin bulunduğu tablo id,ad,sifre,para gibi veriler var.Her üyeninde bu verileri oluyor.Varsayılan değer olarak 0'ta başlıyor.Veri değerleri,türü ise int.
Bu kadar yeter sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.