İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Video backlink işe yarar mı?

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
Arkadaşlar sizce video backlink işe yarar mı? Ne olduğunu kısaca yazayım. Bilinen video sitelerine upload edilen videolarda site isimlerinin geçmesi ve video başlığında site ismi geçmesi olarak tanımlayabiliriz. Bu şekilde backlink çalışması yapan arkadaşlar varsa lütfen düşüncelerini yazsınlar

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
Bu şekilde backlinklerim var. Ama üzerine düşmediğim için pek faydasını görmedim. Botla video çeken sitelerden bu şekilde backlink sağlamak için önerilen şeyin ilgi çekici video olmasıdır. Çalışma yapıp fayda sağlayıp sağlamadığına bakmak gerekir.

Orlando Jack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bloglara yorum yapıp backlik almadan daha iyi , ben bir defesından yeni yazdığım yazıya ilgili video youtube yükledim ve linkimi koydum.O yazı dandik ve sitem yeniydi sürekli 2. saradayda kaldım.

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Videolardan alınan backlinkler çoğu zaman video geçen sitelerde de backlink olarak görünür ve bunun geri dönüşü çoğu zaman çok kaliteli olur. Bir site üzerinde denemiştik bunu yanlız çok fazla video ile yapmıştık bu işi ve site gerçekten iyi bi yerlere gelmişti. Eğer bu işin üzerine düşülürse geridönüşü gerçekten tatmin edici oluyor. Bide bunun yanında normal backlink sağlandı mı tadından yenmez işte o zaman.

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
256
demek ki işe yarar bişeyler ortaya çıkarabiliriz, üstünde çlışmalar yapacağım, yorumlar için teşekkürler

oyuncum26

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yazdığım konulara ait videoaları youtube gibi video sitelerine upload ederken yazının linkini de veriyorum. Hem o konuda videodan fazlasını isteyen kullanıcıyı getiriyor hemde söylendiği gibi backlink olabiliyor.

SeA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
site linkini nereye ekliyorsunuz ? başlığa mı açıklama kısmına falan mı ?

Orlando Jack

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ben site linki değil de yazımın linkinin acıklama kısmına giriyorum.Ve videonun başlığını yazımın başlıgı aynı olmasına dikkat ediyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.