İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Video scripti aranıyor?

G

Gee

Misafir
Gee altı herkesi makaraya bakalım sonu ne olacak

Ne makarası adamım domaini aldım script bekliyom. Ve bilmediğim şeyler var öğrenmeden script alamam. Burda 500 ytl vercem scripte 2 gün sonra ban yicem ne anlamı var? Bilip bilmeden yorum yapmayın.

Neyse teklifleri bekliyom arkadaşlar. Video scripti arıyom php ve botsuz olmasını istiyom

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ne makarası adamım domaini aldım script bekliyom. Ve bilmediğim şeyler var öğrenmeden script alamam. Burda 500 ytl vercem scripte 2 gün sonra ban yicem ne anlamı var? Bilip bilmeden yorum yapmayın.

Neyse teklifleri bekliyom arkadaşlar. Video scripti arıyom php ve botsuz olmasını istiyom

Kusura bakma ama bu laubali tavırlarından hiçbir iş yapmıyacağın belli oluyor

Eğer istekli olsan zaten bulursun soruların cevabını klip, video klip diye arat google'a çoğu youtube'dan almış videoları ve çoğu adsense kullanmış demekki düzgün siteni yapınca banlanmıyormuşsunda adsense'de yerleştirebiliyormuşsun ;)

G

Gee

Misafir
Kardeşim sen ananın karnından webmaster olarakmı doğdun? Şimdiki dünyanın en iyi webmasterının bile zamanında soru sormak için açtığı konusu vardır.

Herneyse konuyu dağıtmayalım bundan sonra sadece script satanlar veya sıfırdan yazcaklar cevap versin. Pmde atabilirsiniz teklifleri bekliyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.