Site adresi : Watch Video, Klip, Fragman, Muzik, Music, Clip, video, dizi video, film video
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 100 $
Sitenin aylık getirisi: 0
Sitenin açılış tarihi: 1 ay oldu (domainde bu tarihte alindi)
Kategori, sitenin içeriği nedir: video izleme, fragman, tanitim
Günlük hit sayısı, kaynak link: 123 (google analistik)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: wp tema + video botu + ozel imdb eklenti + bir kac kucuk uygulama
Hosting dahil midir: hayir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: sinirsiz (wp)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sinirsiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Bilgilendirme: Domain harika arkadaslar buna sitenin tasarimini ve kullaniminida eklersek buyuk basari getirecektir.
Hicbir sekilde hic bir yerde reklam yapilmamistir, site goreceksiniz logo dahi yoktur. ama buna ragmen googlede 1.150 sayfasi ve gunluk 123 hiti vardir. Dusunun ilgilendiginizde ne kadar cabuk hitlenir.
sitenin temasini satmayi dusunmuyordum ama elimdeki siteleri cikartiyorum domainlerde dahil.
Bunun yaninda video ceker botlarda ucretsiz. 12 siteden video cekebiliyor:
sitenin cabuk farkedilmesinin sebebide video bot'udur. ayarliyorum o kendiliginden videolari cekip ekliyor, son 2 haftadir ilgilenmedim, kendiliginden video ekleniyor ve benim mailede bilgilendirme geliyor.
Alacak kisi bir sey yapmasada site para kazandiracaktir.
Ben google adsense reklamlarini adsense video kurallarina gore ekledim, hic bir sekilde banlanma ihtimaliniz yoktur, tabi kural ihlali yapmadigini surece..
alacak kisi nelere sahip olacak ?
* Video botu (12 tane)
* Harika bir tasarim (sadece tema 100$)
* ozel imdb bilgi ceker eklentim ajax ( DEMO )
* Ozel href.tc eklentisi, video ekledikten sonra giren ilk kisi sayfanin linkini kisaltip twitter a ekler buda kisa yoldan hitlenmenizi saglar (zaten yukaridaki hit de bu sayede olustu)
Dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim.
Satis acik artirma usulu yapilacaktir:
acik artirma Baslangic: 100 $
min artis: 10 $
hemen al: 450 $
bitis: son tekliften 24 saat sonra
Siteyi satin alan kisiye extra bir kac sey daha verecegim: alacak kisi asagidakilerden birini secip alabilir:
1: seodenetimi.com domain ve icerisindeki script
2: seofuu.com domaini
3: seovu.com domaini
4: yorr.us domaini
5: 510euro.com
satis kimde kalirsa yukaridakilerden birinide ucretsiz verecegim kendisine, elimden cikartiyorum zaten bende kalmasina gerek yok..
Ayrica sayfam.us sitesinin butun bloglarinin uzerinede link ekledim, 3 ay ucretsiz orada kalabilir.
not: baska sitede satmistim ama adam vazgecti.
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı): 100 $
Sitenin aylık getirisi: 0
Sitenin açılış tarihi: 1 ay oldu (domainde bu tarihte alindi)
Kategori, sitenin içeriği nedir: video izleme, fragman, tanitim
Günlük hit sayısı, kaynak link: 123 (google analistik)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: wp tema + video botu + ozel imdb eklenti + bir kac kucuk uygulama
Hosting dahil midir: hayir
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: sinirsiz (wp)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: sinirsiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok
Bilgilendirme: Domain harika arkadaslar buna sitenin tasarimini ve kullaniminida eklersek buyuk basari getirecektir.
Hicbir sekilde hic bir yerde reklam yapilmamistir, site goreceksiniz logo dahi yoktur. ama buna ragmen googlede 1.150 sayfasi ve gunluk 123 hiti vardir. Dusunun ilgilendiginizde ne kadar cabuk hitlenir.
sitenin temasini satmayi dusunmuyordum ama elimdeki siteleri cikartiyorum domainlerde dahil.
Bunun yaninda video ceker botlarda ucretsiz. 12 siteden video cekebiliyor:
sitenin cabuk farkedilmesinin sebebide video bot'udur. ayarliyorum o kendiliginden videolari cekip ekliyor, son 2 haftadir ilgilenmedim, kendiliginden video ekleniyor ve benim mailede bilgilendirme geliyor.
Alacak kisi bir sey yapmasada site para kazandiracaktir.
Ben google adsense reklamlarini adsense video kurallarina gore ekledim, hic bir sekilde banlanma ihtimaliniz yoktur, tabi kural ihlali yapmadigini surece..
alacak kisi nelere sahip olacak ?
* Video botu (12 tane)
* Harika bir tasarim (sadece tema 100$)
* ozel imdb bilgi ceker eklentim ajax ( DEMO )
* Ozel href.tc eklentisi, video ekledikten sonra giren ilk kisi sayfanin linkini kisaltip twitter a ekler buda kisa yoldan hitlenmenizi saglar (zaten yukaridaki hit de bu sayede olustu)
Dusuncelerinizi yazarsaniz sevinirim.
Satis acik artirma usulu yapilacaktir:
acik artirma Baslangic: 100 $
min artis: 10 $
hemen al: 450 $
bitis: son tekliften 24 saat sonra
Siteyi satin alan kisiye extra bir kac sey daha verecegim: alacak kisi asagidakilerden birini secip alabilir:
1: seodenetimi.com domain ve icerisindeki script
2: seofuu.com domaini
3: seovu.com domaini
4: yorr.us domaini
5: 510euro.com
satis kimde kalirsa yukaridakilerden birinide ucretsiz verecegim kendisine, elimden cikartiyorum zaten bende kalmasina gerek yok..
Ayrica sayfam.us sitesinin butun bloglarinin uzerinede link ekledim, 3 ay ucretsiz orada kalabilir.
not: baska sitede satmistim ama adam vazgecti.