SEO PAKETLERİNİZE NEDEN VİDEO BACKLİNK SEÇENEĞİNİ EKLEMİYORSUNUZ.
YAPILAN İŞLEMLERDE HİÇ BİR ARACI SİTE KULLANMAMAKTAYIZ !
Merhabalar, eski işlerimizde biliyorsunuz çok kişi ile iş yaptık. Artık bu işe yeni bir soluk getirelim dedik.
Video Backlink Nedir ?
Video backlink , youtube'a yüklediğimiz videolardaki açıklama ve video içindeki site ismine denir. Asıl ama geri dönüş almak yani sitenize hit kazandırmaktır.
Video Backlink'in Olumlu tarafları ?
İşte en çok burayı seviyorum , çünkü videoları botlarla 1000lerce site kendine çekiyor ve doğal backlink kaynağı oluyor.
Çoğu site videolara ellemiyor bile. O yüzden linkleriniz 1000lerce sitede backlink olarak kalıyor.
Video Backlink ile Maddi kazanç elde edebilirmiyiz ?
Youtube ADPartneri aktif etmek için tıklayın.
Tabi ki , hesabınıza yüklediğimiz videolar hit kazandıkça sizlere youtube tarafından $ gelmektedir. Bunun için hesabınızda bir kaç düzenleme ve adsense olmalıdır. ( Bu konuda teknik destek verilicektir )
GELELİM FASULYENİN FAYDALARINA
Video Backlink Çalışma Sistemi Nasıl işliyor ?
- İstediğiniz videolar indirilip yüklenir ( Yukarıdaki yazı dahildir )
- Videolar'da zaman limit sınırlaması ( Youtubenin istediği ölçülerdedir )
- Açıklama Kısmına istediğiniz yazı ve link'i yazıyoruz.
- Videolar Kesinlikle sizlerin Youtube Hesaplarına yüklenir.
- Keyword bölümüne hepsine aynı olmak şartı ile istediğiniz yazılır.
Film siteniz ise videoların altına (film izle , film indir , yerli film vs ) yazılır.
[HIGHLIGHT]Sizden İstediğimiz Bilgiler ; [/HIGHLIGHT]
Kod:
- Youtube hesap bilgileriniz
- Açıklama kısmına yazmamızı istediğiniz yazı (site içinde olacak)
- Keyword kısmına yazmamızı istediğiniz yazı (virgün ile ayrılacak)
- İstenilen video türü
- İstenilen video sayısı
Video Backlink Ücreti Nedir ?
[HIGHLIGHT]
75 Video : 5 :tl
150 Video : 10 :tl
500 Video : 30 :tl
1000 Video : 55 :tl[/HIGHLIGHT]
[HIGHLIGHT]
75 Video : 5 :tl
150 Video : 10 :tl
500 Video : 30 :tl
1000 Video : 55 :tl[/HIGHLIGHT]
BAKIN ESKİ BİR ÜYELİĞİME ULAŞTIM VE SONUÇ ORTADA !! KISA SÜREDE 320 BİN İZLENMİŞ VE HALA İZLENİYOR ( ARKADAŞLARIN SİTELERİNE DOKUNULMAMIŞTIR )
28.12.2012
30.12.2012
ÖDEME TÜRÜ
SanalPazar(Kredi Kartı Kullananlar için)
İs Bankası
T.C Ziraat Bankası
Misli.com
SanalPazar(Kredi Kartı Kullananlar için)
İs Bankası
T.C Ziraat Bankası
Misli.com
ÖNEMLİ NOT : Arkadaşlar bu işi yaparken bir kaç üyelikler kapandı ancak videolar izlenmeye devam etti, Bazı arkadaşların telif uyarısı aldığını gördük. Ancak şunu belirtmek isterim bu iş şans olduğu kadarda sitenin kategorisi ve indirmemizi istediğiniz video türü ile alakalıdır.
Hiç bir uploadçı sizlere kesinlik vaad edemez zira ummadığınız videoların telifleri çıkıyor.
Bu işi yaparken resmi Youtube hesabınız değilde başka bir hesap açmanız yararınıza olur. Kapanma vs risklerde sizler zararlı çıkmayın.
Tüm samimiyetimle söylüyorum bu işin öncüsü olmasamda bu forumda son 5 6 ayda ciddi geliştiricisi oldum, Ailemdeki problemler , üniversite vs sorunlar yüzünden bırakmak zorunda kaldım. Hala bakıyorumda büyük paralara yapılıyor bu iş . Emeğimizin karşılığı budur.