İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vidobu 1 Aylık Ücretsiz Üyeliği Almayan Kalmasın

frtn

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Profesyonel video içeriklerin değeri yeni yeni artmaya başlıyor. Bu yönelim eğitim alanına uygulandığında ise gerçekten güzel işler çıkıyor. Vidobu.com da sektördeki 3 bilişim eğitmeni tarafından kurulan bir video tabanlı online eğitim girişimi.

Vidobu’yu tanıyanlar olduğuna eminim. Zira girişimin yayına başladığı tarih 2010. Erhan Meydan, Halid Özgür ve Hakan Çamoğlu tarafından hayata geçirilen Vidobu, aradan geçen dönemde eğitmen/uzman sayısını 10′a çıkarmış. Şu anda sitede yer alan online video sayısı ise 2300 ve üye sayısı 22 bini geçmiş durumda.

Webrazzi, okuyucuları için 500 kontenjanlı bir kampanya kodu sunmuş. Bu kod ile birlikte 1 aylık ücretsiz üyeliğe sahip oluyorsunuz. 500 okuyucumuz “3b554e4c61” kodu ile vidobu.com/firsat adresinden servise 1 aylık ücretsiz üye olabilirler.

Kaynak : http://www.webrazzi.com/2012/09/06/vidobu-on-egitmen-binlerce-video-ve-sinirsiz-egitim-500-davetiye/

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.