İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

VINN mı ADSL mi??

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Merhaba arkadaşlar..

VINN kullanan arkadaşlar var mı aranızda? Kime sorduysam tavsiye etmiyorlar.. Hızından ve kota aşımında ki gelen faturadan çok şikayetçiler. Yalnız en güzel yanı yanında gezdirebiliyorsun ama bu çokta önemli bir özellik değil benim için...

VINN mı ADSL mi almalıyım sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

Upload ve Download işlerim hadsafhada değil. Sadece sahibinden'e ilan açıyorum ve internet sayfalarıyla msn'de geziyorum. Ama online olma sürem yüksek. Sizlerin düşünceleri doğrultusunda hareket edeceğim, yardımcı olursanız çok sevinirim...

Teşekkürler...

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
bence Vın cihazı al vodem yani , vodafone nin aylık internet paketleri var sınırsız paket , 8 tl o şekilde işlemlerini yapablirsin boşuna para verme Adsl ye şahsen benim internetim o şekilde arada download bile yapıyorum 30 40 mb dosyaları yarım saatte indiriyor

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Madem aşırı bir hıza ihtiyacınız yok o zaman Oğuz'un önerdiği gibi yapmanızı tavsiye ederim.
Tabi o paket ile kullanacağınız paketi bilgisayarda kullanmak için telefonunuzla bilgisayarınızı bağlayabilecek özelliğe sahip olmalı diye biliyorum. Doğru mudur Oğuz? Yani vodemler ile o paket çalışıyor dimi?

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Madem aşırı bir hıza ihtiyacınız yok o zaman Oğuz'un önerdiği gibi yapmanızı tavsiye ederim.
Tabi o paket ile kullanacağınız paketi bilgisayarda kullanmak için telefonunuzla bilgisayarınızı bağlayabilecek özelliğe sahip olmalı diye biliyorum. Doğru mudur Oğuz? Yani vodemler ile o paket çalışıyor dimi?
evet abi , mesela türkcell in paketleri var 4gb 39 tl felandı galiba en kötüsü türkcell ile yapar. Valla eskiden ttnet e 50 50 öderken bu şekilde neden kullanmamışım diye düşünüyorum. valla öyle upload download işleri olmayanlar için gayet ideal ,

http://www.hizlial.com

burda vodem in kampanyalı fiyat olması gerek 69 tl ben burdan sipariş ettim aynı gün kargo kapıda teslim etti

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Vodem Vınn Jet hepsi aynı aletmiş bir farkları yokmuş ve üstelik tüm operatörleri de destekliyorlar. İlk defa operatörler düzgün bişey yapmış :)

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
evet abi , mesela türkcell in paketleri var 4gb 39 tl felandı galiba en kötüsü türkcell ile yapar. Valla eskiden ttnet e 50 50 öderken bu şekilde neden kullanmamışım diye düşünüyorum. valla öyle upload download işleri olmayanlar için gayet ideal ,

http://www.hizlial.com

burda vodem in kampanyalı fiyat olması gerek 69 tl ben burdan sipariş ettim aynı gün kargo kapıda teslim etti

Nasıl yani Oğuz vodem ile o paket çalışıyor mu ? Anlayamadım.
Ben de vodafone 3g kullanıyorum da kafam karıştı.

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
Hayır hocam, zaten 3g modemin amacı direk flash disk gibi modemi yanınızda gezdirip her istediğimizde pc'den internete girmek için değil midir? Yanılıyor muyum?

Avea'nın, Turkcell'in ve Vodafone'un kendine özel paketleri olabilir bilmiyorum. Sadece Turkcell 4GB 39TL olan paket ilgimi çekti. Yalnız hızından biraz çekindim. Yani 3g modem ile çok ağır mı çalışıyor internet normal düzeyde mi yoksa berbat mı hiç almayalım mı? Ben kullananlar varsa bunu öğrenmek istiyorum. Yani son çare hiç riske girmeden TTNET bağlatmak ama yinede 3g modem kullanıcılarından tatmin edici cevaplar gelirse 3g kullanmayı düşünüyorum..

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Hayır hocam, zaten 3g modemin amacı direk flash disk gibi modemi yanınızda gezdirip her istediğimizde pc'den internete girmek için değil midir? Yanılıyor muyum?

Avea'nın, Turkcell'in ve Vodafone'un kendine özel paketleri olabilir bilmiyorum. Sadece Turkcell 4GB 39TL olan paket ilgimi çekti. Yalnız hızından biraz çekindim. Yani 3g modem ile çok ağır mı çalışıyor internet normal düzeyde mi yoksa berbat mı hiç almayalım mı? Ben kullananlar varsa bunu öğrenmek istiyorum. Yani son çare hiç riske girmeden TTNET bağlatmak ama yinede 3g modem kullanıcılarından tatmin edici cevaplar gelirse 3g kullanmayı düşünüyorum..

ODTÜ'de telefonum çekmezken ben Turkcell Vınn ile 150kb/sn hızla download yapıyordum. Kullanımı oldukça rahat. Ben sevdim. Tavsiye ederim. Bu arada ilk 3 ay 29TL olması lazım o paket.

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
ODTÜ'de telefonum çekmezken ben Turkcell Vınn ile 150kb/sn hızla download yapıyordum. Kullanımı oldukça rahat. Ben sevdim. Tavsiye ederim. Bu arada ilk 3 ay 29TL olması lazım o paket.

Sadece kamu çalışanları için geçerli ve 12 ay sözleşmeli. Herkese açık olan paket ön ödeme 39 TL, 3g modem ücretsiz, sonraki aylar 39 TL 3 ay sözleşmeli..

Yani sanırım hız konusunda problem yok, alınabilir diyorsunuz... :)

siyahh

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bana Göre Kullanım Açısına Göre Değişir...

VINN 'ı Yolculuklarda kullanırsınız ideal olur,ADSL bağlantısını evinizde kullanırsınız ideal olur...

yani kullanım yeri ve amacına göre değişir,ama bana göre ADSL :)

-Joker-

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
En İyisi Vodem. Ayda 8 Tl'ye Sınırsız Bağlanabilirsiniz. Eğer Samsung Telefonunuz Var İse Vodem'e Bile Gerek yok. Samsung Pc New Studio Vodem Görevini Alır. yani bir adet samsung 3G telefon ve bir adet Vodafone Hat sana yeterli olucaktır. eğer ben zoru sevmem dersen vodem al uğraşma :D :hihi:

MilliFantazi

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
3
En İyisi Vodem. Ayda 8 Tl'ye Sınırsız Bağlanabilirsiniz. Eğer Samsung Telefonunuz Var İse Vodem'e Bile Gerek yok. Samsung Pc New Studio Vodem Görevini Alır. yani bir adet samsung 3G telefon ve bir adet Vodafone Hat sana yeterli olucaktır. eğer ben zoru sevmem dersen vodem al uğraşma :D :hihi:

Bu konuda biraz yardımcı olabilir misin çok şaşırdım? Nasıl 8 TL'ye sınırsız bağlanabiliyoruz internete??

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.