İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

VIP üyelikten ayrılma talebime cevap alamıyorum

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba,
2 nisanda VIP üyeliğim otomatik yenilenmiş ki sistemin böyle olduğunu bilmiyordum. Derha mesaj attım iyinet'e ama yanıt angelo'dan geldi. iyinet'inbir süre forumda olmayacağını sonra geleceğin paypal erişimi olmadığını söyledi.

o gün attığım mesaj baz alınarak üyeliğimin iptalini ve hesabımdan otomatik çekilen miktarın iadesini talep ediyorum. VIP bölümde konu vs. açmadım mesaj atmadım bu güne kadar zaten.

ilginize teşekkürler...

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
angelonun dedigi gibi iyinet aramızda degil gecici bir süre. ve paypal hesabına ondna baskası baktıgını sanmıyorum. iyinet gelince durumu anlatırsın iade eder sanırım.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Forumda cevap verebilsede, kisa bir sure ne sunucuyla nede paypalla ilgilenebilecegini zannetmiyorum. 1-2 hafta icinde donucektir lutfen sabirli olunuz. Para çok acil lazim ise paypal hesabinizi pm ile bildirin ben size para iadesi yapayim.

webyazilim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konuyu ve ikinci açıklamayı kendisinin görmemiş olma ihtinaline karşı yaptım zaten. bir ailiyet yok ama mümkünse vip üyeliğimi kapatabilirsiniz.

umarım acil bir durumu yoktur iyinetin, işlerinde herkese gerçekten iyi şanslar...

ilginize teşekkürler...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.