Kullandığım virüs programının lisans ı bittiği için 2 haftadır virüs programı olmadan internette dolaşıyordum. Hepsi beni buldu sanırım bunların ilk önce iframe virüsü denilen şeyle uğraştım. Şimdi de ne virüs programını açmama izin vermiyor sistem nede regedite ulaşmama. Formatlamadan önce bütün bilgisayarı baştan taratmak istiyorum. Bunun için ilk önce bir virüs programı lisansı alacağım. Aklımda Kaspersky Internet Secruty 2009 var.
2 sorun var şimdi formatlarsam PC ye virüslü dosyaları silemediğim için yeni kurduğum sistmide kurtaramayacağım.
PC de yedeklemem gereken dosya sayısı çok fazla o yüzden hepsini tek tek ayıklamam mümkün olmayabilir.
Diğeri lisanslı virüs programını alıp kursamda şuanki virüs aynı şekilde virüs programını egale edebilir.
Bir önerisi olan varmı acaba nerden başlamalıyım sizce işe
Şuan dikkatimi çeken şey virüs A66.tmp , K48.tmp şeklinde görev yöneticisinde çalışıyor ve ismi durmadan değişiyor
2 sorun var şimdi formatlarsam PC ye virüslü dosyaları silemediğim için yeni kurduğum sistmide kurtaramayacağım.
PC de yedeklemem gereken dosya sayısı çok fazla o yüzden hepsini tek tek ayıklamam mümkün olmayabilir.
Diğeri lisanslı virüs programını alıp kursamda şuanki virüs aynı şekilde virüs programını egale edebilir.
Bir önerisi olan varmı acaba nerden başlamalıyım sizce işe
Şuan dikkatimi çeken şey virüs A66.tmp , K48.tmp şeklinde görev yöneticisinde çalışıyor ve ismi durmadan değişiyor