İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

VMF - Video & Müzik Fabrikası Açıldı!

Unyesil

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Blog denemelerime bir yenisini daha eklemek istedim. Nede olsa bu tarz denemeler biz internet site yöneticileri için artı değerler kazandırıyor.

YouTube adlı internet video paylaşım sitesindeki paylaşım kodları ile müzik videoları toparladım.

Eğer yardımcı olursanız 2 günde yaptığım gibi temiz, reklamsız ve eksiksiz videolara yenisini eklemek istiyorum.

Zaten Ogranver.com olarak amacım internet içeriklerini derlemek ve sade bir şekilde kullanıcılara sunmaktı.

Ogranver.com sitesi hala yapımda. En kısa zamanda zaten açılacak. Ama Ogranver adresine bağımlı Blogger ile yaptığım bu VMF - Video Müzik Fabrikası blogumu lütfen ziyaret edin ve sizde eklemelerde bulunun.

Adresimiz: http://www.ogranver.com/VMF (VMF büyük harf ile dir)

Eğer bir video isteğiniz ve ben bunu tutum bunu da ekle derseniz herzaman elimden geleni yaparım.

Eğer bana bu tür istekle blog'un daha da zenginleşmesine yardımcı olur iseniz çok sevinirim.

Saygılarımla,

(ELESTIRILERE HERZAMAN ACIGIM FAKAT LUTFEN BU BLOG HAKKINDA OLSUN. OGRANVER.COM ILE OLMASIN CUNKU DAHA BITMEDI)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.