İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vodafone 3g kampanyası

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3g paketi dışında hattın sabit ücreti felan var mıdır?
Sitelerinde açık yazmıyor, 12 ay mı taahhüt vermek gerekiyor değil mi? Bende almak istiyorum.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
24 ayada peki dersen işin diğer sıkıntısı 12 aylık ücreti peşin istemeleri.Misal 1 Gb internet 65 TL ise aylığı x 12 olarak peşin istiyor sizden bu bedeli..

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
Aboneler, seçtikleri taahhüt tutarı karşılığı bedava verilen veri miktarını aşmaları durumunda her 100 MB'lık kullanımları karşılığında 5 TL (KDV-%18 ve ÖİV-%5) ödemekle yükümlü olup aboneler bu durumda ilgili fatura dönemi içinde yapacakları veri kullanımlarından dolayı en fazla 100 TL (KDV-%18 ve ÖİV-%5) ücret ödeyeceklerdir,bu tutara aylık cihaz taksidi bedeli dahil değildir.
Bu detayı atlamayın sakın.

1gb kota aşımında 50 tl ödemeniz gerekecek.

Ayda 1 gb altında kullanım için ideal, çünkü 1000 ytl lik 1 pc de hediye.

Normal tarifelerinde 1 Gb 30 lira. Fazladan 35 lira ödemiş olacaksınız.
35 x 24= 840 Hesapta yanlışlık yoksa 160 lira kardayız :)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2

Espirisi yokki 900 TL peşin istiyor senden kredi kartına 12 taksit yapıyor.. 12 aylık internet ücretini..

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Espirisi yokki 900 TL peşin istiyor senden kredi kartına 12 taksit yapıyor.. 12 aylık internet ücretini..

Olur mu taksit yapıyor.. Adamlar limit aşma ihtimalinide çatır çatır değerlendiriyor.. Zekice hazırlanmış, kim bilir kaç vatandaşı rahatsız edecek.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Ben istanbul' da olan evim için her ay 65 lira adsl + 15 lira sabit ücret ödüyorum herhangi bir telefon görüşmesi falanda yapmıyorum orada, yani 90 lira eve gittiğimse haftada 1-2 gün yani çok rahat 3gb bana yetiyor.
65 lira olan seçenekten alırsam ve peşin olarak ödersem ayda 15 lira kardayım, 220 lirada verdikleri hediye çekinden kara geçiyorum, yani ben evimdeki adsl hattını iptal edersem adamlar bana 3g modemi + 220 lirayı bedavaya veriyor.

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
bende ilk çıktıgında heves ettim ertesi gün soluğu bayide aldım. aylık 75 lira ödeyerek 5gb kotalı olanını alacaktım. Ama neymiş 12 ay üyelik ücretini kartımdan peşin çekeceklermiş yani 900 lira..Milleti mal yerine koyuyorlar. Hediye çeki dediklerini zaten kartımdan peşin çekiyolar. Neymiş bana beleş modem verecekmiş :D...Ya gidin dedim malmısınız nesiniz :)
Yahu durup dururken adamı borca sokmak başka birşey değil yani. Zaten ben telefonumdan maillerimi gprs ile çok rahat çekiyorum. Aksi halde parkta bahçede internete girecek zaman+egomda yok diye vazgeçtim gitti...
Bu arada arkadaşlar aklınızda olsun, geçen hafta istanbul-çatalca taraflarına çiftliğe gittim ama orada şebeke olmasına rağmen 3g aktif değil. Yani enterasan yerlerde aktiflik sorunu var aklınızda buda olsun. Hoş bununda üstesinden gelirler kısa sürede ama şu an için durum bu.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

mobil internetin gittikçe daha da ucuzlayacağını da hesaba katarsanız, 24 aylık vadede pek karlı olmaz. Tek karlı çıkan vodafone olur, adam seni 24 ay bağlamış olacak.

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
paşa paşa gidip türkcellden mi alsam acaba. İşin bir de 3g kapsama alanı sorunu var. Bu bakımdan da en cazip tcell duruyor.

T

trgy

Misafir
Vodafone karlı çıkar. Turkcell bayisine gittim sordum bugün adama fiyatları 1 gb 29 TL 4 gb 39 TL gibi bir fiyat söyledi.

Vodafone'un bu kampanyasında ise 2 kat daha fazla bir ücret ödüyorsunuz. Yani kampanya falan yok taksitlendirme var.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
3G-den uzak durmak lazım şu sıralar. TTNET-i bırakıp 3g-ye geçmek karlı iş değil. Uzun süre kullanım için..

Vodafone kampanyası iyice incelenmesi gereken bir kampanyadır.Tüketici destekli bir kampanya olmadığı ortada..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.