İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vodafone grupiçi

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Vodafone grup içi tarifesinden birkaç hat almak için başvuru yaptım, kendileri geldi buldu beni; şirketler için hoş bir tarifeye benziyor (şirket olmasanızda şirket adına alıp tepe tepe kullanabilirsiniz sanırım)

Ayda 2500dk grup içi bedava
Grup dışı dk 20ykr
Sms 15ykr

-Linki

Normal ifadelere ilave bunu bana anlatmamıştı tanıtım elemanı, kulağını çekeyim

Kısa numara nedir?
Kısa numara dört haneli olup Grup İçi Ücretsiz tarifesinde bulunan hatların birbirlerini aradıklarında kullanabilecekleri numaradır. Kısa numaraları şirket belirler.

Not: Hatları bana verecek olan gezer ofis (izmir, çankaya), tavsiye et dedi ama kısa numaradan bahsetmediği için tavsiye etmiyorum, herhangi bir vodafone bayisi işinizi görür

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence uzak dur. ister istemez diger hatları arıyosun aylık 80-100 fatura geliyor her hatta. bende vardı 4 tane hepsini kapattırdım. sadece grup içi cok iyi aylık 15 ytl ye 2500 er dakika görüşebiliyon.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
1. Hesap ettim, en ucuz bildiğim avea öğrenci hattından ucuza geliyor (kontörler dahil)
2. Dışarıyı aramak gerekince mecburen arıyorsun, şirket hattı diye konuş babam konuş yapan olursa cebinden öder zaten
3. Kısa numaralar iyi ama 0007 gibi kod vermeliyim kendime, bana niye söylemedi bu uyuz gezer ofisçi!
4. 10,5ytl telefon başına kdv, ötv dahil imiş,

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aylık 15 ytl hat başına. sana 4 haneli gurup ici no belirleyecek bendekiler 2000 2001 2002 2003 du onu hat acarken belierleycekti hattı acan kişi.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.