İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vodefone Mobil İnternet Hakkında

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Cepnet Paketleri

Arkadaşlar verdiğim adreste şöyle yazıyor:

Aylık Cepnet Paketi 01.11.2011 tarihi itibariyle yeni abone alımına kapanmıştır. Aylık CepNet tarifemiz yerini 10 MB'dan 8 GB'a kadar her türlü İHTİYACA GÖRE YENİ MOBİL İNTERNET PAKETLERİMİZE bıraktı. Yeni paketlerimiz ile, mobil internet keyfini hız sınırı olmadan çıkarabilirsiniz. Mobil İnternet Paketleri

Mevcut Aylık Cepnet kullanıcılarımız Cepnet paketlerini iptal etmedikleri sürece kullanmaya devam edebilirler.

Bunu açıklaması nedir? Son cümle kafamı karıştırdı. Ben 3 aydır Aylık Cepnet paketini sınırsız bir şekilde kullanıyorum. Bu ayki kullanım sürem dolunca devam edecek mi?

Yeni abone almıyorlar, onu anladım. Ama şu an bu pakete aboneliği olanlara ne olacak? Bakın açıklamadaki son cümlede kullanmaya devam edecekler diyor.

Evet, aslında cümle açık ve net. Ama yine de gündem getirip sorayım istedim.

Oğuz

2
İyinet Üyesi
Reaction score
96
Aylık Sınırsız kullanım hakkı sona ermiş olup , yerine 10 mb'dan başlayıp 8 gb'a kadar sınırlı kullanım şeklinde internet paketleri oluşturulmuştur anlatılmak istenen bu.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Benim orada yazılandan anladığım şu:

İlk paragraf: Yeni abone alımı olamayacak. Yeni abone olmak isteyenler yeni gelen tarifelerden birini seçecek.

İkinci paragraf: Şu an aboneliği olanlar sınırsız kullanmaya devam edecekler.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
valla mı? Haklarımızı almazlarsa süper olur. Sömürüye devam. Benzer bir konu daha açılmıştı. Başlıklar birleştirilse daha iyi olur sanki.

soulmy

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
8
Geçen de mail atmıştım. Az önce müşteri hizmetlerinden aradılar. İptal etmediğimiz müddetçe kullanmaya devam edebiliyormuşuz. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.