Arkadaşlar VPS ihtiyacım var ve bir hafta içersinde bunu halletmem gerekiyor.
İstedigim özellikler:
Arkadaslar 256 mb ram
20-40 gb arası hdd
Bw önemli değil
Windows server 2003
Panel istemiyorum
Fiyat Önemli değil
Dc Türkiye ilk tercihimdir ama Almanyada olabilir.
Not: alacak olduğum Vps de Ses ve ekran kartları tanımlı olması gerekmektedir. Müzik çalıp video oynatması gerekiyor. Ses ve ekran kartı tanımlı olmayanlar lütfen teklif vermeyin.
Otel tanıtım sitemde otel ses kayıtlarını oynatacagım ve radyo gibi bunu web sitemde yayınlayacağım. Olmuyor değil oluyor daha önce bunu yapmıştık ama vps aldığım arkadasımız bu işe bıraktığını söyledi bende şimdi ortada kaldım.
Fiyat asla sorun olmaz eğer firma iseniz ve faturalandırabileceksiniz yıllık ücretini ödemeye razıyım ama faturalandırmadan yada firma değilseniz aylık ödeme yapabilirim.
Uzak masa üstü yapıp oraya yükledigim ses kayıtlarını oynatmam gerekiyor.
Yayın için kullanacak olduğum tüm programlar lisanslıdır. Gerektiğinde size iletilebilir.
VPS olacak die kaide yok serverda olabilir.
plesk veya cpnale gibi herhangi bir panel istemiyor Hdd sorun degil son derece küçük olabilir
ilgilenen arkadaslar msn profilimde mevcut yada bu konuya cevap yazabilirler
İstedigim özellikler:
Arkadaslar 256 mb ram
20-40 gb arası hdd
Bw önemli değil
Windows server 2003
Panel istemiyorum
Fiyat Önemli değil
Dc Türkiye ilk tercihimdir ama Almanyada olabilir.
Not: alacak olduğum Vps de Ses ve ekran kartları tanımlı olması gerekmektedir. Müzik çalıp video oynatması gerekiyor. Ses ve ekran kartı tanımlı olmayanlar lütfen teklif vermeyin.
Otel tanıtım sitemde otel ses kayıtlarını oynatacagım ve radyo gibi bunu web sitemde yayınlayacağım. Olmuyor değil oluyor daha önce bunu yapmıştık ama vps aldığım arkadasımız bu işe bıraktığını söyledi bende şimdi ortada kaldım.
Fiyat asla sorun olmaz eğer firma iseniz ve faturalandırabileceksiniz yıllık ücretini ödemeye razıyım ama faturalandırmadan yada firma değilseniz aylık ödeme yapabilirim.
Uzak masa üstü yapıp oraya yükledigim ses kayıtlarını oynatmam gerekiyor.
Yayın için kullanacak olduğum tüm programlar lisanslıdır. Gerektiğinde size iletilebilir.
VPS olacak die kaide yok serverda olabilir.
plesk veya cpnale gibi herhangi bir panel istemiyor Hdd sorun degil son derece küçük olabilir
ilgilenen arkadaslar msn profilimde mevcut yada bu konuya cevap yazabilirler