İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Vps +Cpanel Kurulumu

YoXa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar konu yanlış yerdemi tam bilmiyorum.Yanlış yerdeyse özür dilerim ve taşınmasını rica ederim.Neyse
Ben godady den vps aldım.Panel Simple Panel.Ben buna cpanel kurdurtmak istiyorum ama godady amcamız her ay için +10 dolar istiyor.Bende cpaneli lisansıyla birlikte alıp kendim kurmak istiyorum.Fiyatları galiba 15-20 dolar civarıymış.Ama nerden alınacagını bilmiyorum.Bilen arkadşalar yardımcı olurlarsa sevinrim.

hotr1de

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
konu dışı ama godaddy vps kullanıyormusunuz
memnunmusunuz fiyatlar cazip geldi bana bende böyle bir vps arıyorum ?

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

VPS için cPanel lisansını 25$'a sağlayabiliriz.Gerekli kurulum ve başlangıç ayarları yapılarak teslim ederiz.İlgilenirseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

BiLHost

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet fiyat aylık.Ancak sadece ilk kurulum işlemini yapıyoruz.İlerisi için destek vermiyoruz.Daha sonraki aylarda yine 25$ ödeyerek lisansın devam etmesini sağlayabiliyorsunuz.

İlgileniyorsanız [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.

Önemli Not:İlk kurulum ve başlangıç ayarları sadece cPanel'in sunucuya kurulmasını ve WHM'nin ilk giriş ayarlarının yapılması anlamını taşır.Sunucuya herhangi bir ekstra müdahale hiçbir şekilde yapılmaz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5