İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vps dedigin böyle olur

I

ilker aydin

Misafir
Terbiyesiz Herif!

Merhaba arkadaslar,

ben buraya göz atmiyali ortalik baya bi karismis.

Musa Karanin zaten bastan belliydi ne insan oldugu. Diyorduki daha VPS yi almadan önce: "VPS bu hafta icinde hazir olmazsa hosteurope hakkinda iyi konusmam".

Kendisi lisanssiz programlar yüklemek istiyordu ve ben "karismam" dedim. "VPS senin, ne yüklersen yükle, ama benden yasal olmayan islerden destek isteme" dedim. Bundan kisa süre sonra yakinmalari basladi: "bu gördügüm en sorunlu sirket, en dandik sirket, sizi teyzem mahkemeye verecek" vesayre vesayre. Bende dedim:"versin mahkemeye ve bendende selam söylesin!" :D Halen gülüyorum su an. Durmadan para para diye sayikliyor ve ne dedigini ne istedigini bilmiyor. "parami geri gönder", "parami geri gönderme", "paypala sikayet edecem", "mahkemeye verecem", vesayre vesayre.

Ben ama en bastan dedimki: "VPS den memnun degilsen sana parani hemen iade edecem". Bi gün "gönder" diyor, bir gün "gönderme" diyor.
Musacim, parani coktan gönderdim. Ve gülücük atmamin sebebi: ben parani gönderecem dedigime ragmen, para para para diye sayikliyorsun. Sorun olmadik yerde sorun yaratiyorsun.

Bizim VPS ler su an cok yeni ve gelisme asamasinda. Daha 3 gün kadar acilis indirimi olarak, kurulum ücreti almiyorduk. Musanin VPS sinde neden sorun cikti bilmiyorum, teknik bilgim yok ve onun icin kontrol edemiyorum. Sorun sirketdede olabilir, onu inkar etmiyorum. Hosting sirketlerinde sorunlar olabilir, dogaldir, yoksa millet durmadan hosting degistirmez. Ama bizde cözülmicek sorun YOKTUR.

Laf lafi aciyor: YOKTUR (Mert) denen arkadasimizada laf atti bu terbiyesiz küfürbaz herif. Mert hostinginden cok memnun oldugu icin sizlere yardim etmek istiyor ve tavsiyelerde bulunuyor, VE BENIM BUNDAN HABERIM YOKTU VE BIR KURUS ALMIYOR. Musa beyde diyorki:"Mert, kac para aliyon, sana bedeli neyse verim". Zaten yakinmaktan küfür etmekten baska birsey bilmiyor. SEN onu ALDIRMA MERTCIM.

VPS lerimiz dedigim gibi cok yeni oldugu icin sorun cikabilir. Ama cogu cok süper calisiyor. Sirketden net yanit alana kadar VPS satisini simdilik durduruyorum.

Ama Dedicated Serverlerde üstümüze YOKTUR.
Fiyat/Performans faktörlerinde üstümüze YOKTUR!
Bizden iyisi YOKTUR! :cool: o kadar!

Uzun lafin kisasi: HostEurope kiyak, Musa Kara dandik! :D Siz onu aldirmayin.

Herkeze Almanyadan selamlar ve saygilar,

Ilker Aydin
msn: [email protected]

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Forumda yeniyim bu alemde de yeni sayılırım 3-4 gündür takip edemedim bu başlığı baya birşey yazılmış

vps alınca ddos saldırısına çare bulunamıyormu? vps de saldırılara nasıl bi çözüm var ?

bu arada YOKTUR 1 numero bi insansın yazdığın mesajları arattırdım birazını okudum çok teşekkür ederim nickinde felaket yani

V

vuduu

Misafir
Haha ya bu ilker komedi arkadaslar :) Merti ben ilkerden once tanirim 3-4 yillik arkadasim...Mertlerde sorun yok cunku dedicated makineleri www.rh.com.tr firması var turkiye o yapiyor makine ayarlarini güvenlik güncellemelerini vs ilkerlerin yaptigi filan yok...Mert kendi soyluyordu ilk hosteuropeden makine sifreleri geldiginde ben dedim siteni nedne tasimadin erkan tasidi bana dedi o makinenin guvenligi sifir tasirsam yazilimim calinir dedi yalansa gelsin yalan desin.Ayrica bu ilkerin pesini birakmiycam beyler mrk etmeyin p.tesi hosteurpeyi araticam detayli bilgileri buraya yazarim ne haltmis orataya cikar size tavsitem gidin ev1server gibi unlu yerlerden alin yada hosteurope diyorsaniz ille o zaman gidin kendi sitesinden alin ilkerin paypal hesabina yada garanti hesabina para yatirarak bir islem yapmayin. zaten akil var mantik var o kadar buyuk firmaysa nedne ilkerin hesabina para yatiyoruz :) Bu ara cok musteri var diyenlere turkticaret.net hosteuroeden 6 kat daha fazla musterisi var bu iyi demekmi oluyor ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Musa Karanin zaten bastan belliydi ne insan oldugu

Laf lafi aciyor: YOKTUR (Mert) denen arkadasimizada laf atti bu terbiyesiz küfürbaz herif

Ama Dedicated Serverlerde üstümüze YOKTUR.
Fiyat/Performans faktörlerinde üstümüze YOKTUR!
Bizden iyisi YOKTUR! o kadar!

Uzun lafin kisasi: HostEurope kiyak, Musa Kara dandik! Siz onu aldirmayin.

Bu davranis sekli tam Turkiye kullanici profiline layik olmus sizi kutlarim, Almanya'da ki kurumsal musterileriniz ile de boyle herif, dandik vb. ilginc tabirlerle mi yazisiyorsunuz veya neye dayanarak yazdiginizi bilmedigim bu boyledir o kadar! gibi cumlelerle mi birseyler kanitliyorsunuz hedef pazariniza.

Kim ne yapmis olursa olsun "kiyak" bir organizasyonu temsilen insanlarin "herif, ne adam oldugu belli" gibi tabirlerle yaklasmasi kabul edilemez. Sanirim VPS, hizmetin kiyakligi, teknik bilgilerden once uzerinde biraz daha dusunmeniz gereken bir konu var. Gercek hayatta nasil bir insan oldugunuzu kimse bilemez ama bu tarz bir yaklasim hos degil. Bilginize.

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Açık ve net : Musa Kara hiç bi halt değil. Dengesizin teki.Musa Karanın kötü dedigi iyidir, iyi dedigi kötüdür ona göre.
ayrıca bu adamdan uzak durun yoksa sizide mahkemeye verir, bizi vercekde hala bekliyoruz....

I

ilker aydin

Misafir
sagol h4x0r

Sagolasin, beni anliyan birisi daha var demekki. Musa Kara ile kontaga gecen felegini sasiriyor. Cünkü INANILMAZ terbiyesiz bi insan.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Turkler'in anlamasinda bir problem olmayacagini belirtmistim ben zaten. Musa Kara'nin ne oldugu kimseyi ilgilendirmiyor, ne olursa olsun sorumluluk sahibi bir kisinin yazmamasi gereken duzeyde bir lisanda mesaj yazdiniz, uyarim bunadir, uymak veya anlamak mecburiyetiniz zaten bulunmuyor.

H

hikayebul

Misafir
Hosteuropa VPS hakkinda bilgim yok,ancak dedicadet konusunda burasi yani bunu butun almanya cok iyi bilir ki adamlar bir numaradadir.Kisaca 4x4 Corvette.
Benim serverim var hosteurope'da .
coooooook memnunum arkadasim.

see you later :D eheh

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hosteuropa u bende düşünüyorumda elimi darXis bağlar :D daXsis den vazgeçemem :D

H

hostcu

Misafir
beyler bende ilker beyle konuştum kendisi nazik ve anlayışlı birisi.
hem adamın parasını da yollamış zaten daha niye çene çalıyorsunuz her firmada sorunlar olur, bir kişinin başına birşey geldi diye koskoca firmayı bir kalemde çizemeyiz. Planette bile sorun yaşayan adamlar varken...

V

vuduu

Misafir
Musa Kara Kimdir ? (Vuduu)

Almanyada Duseldolf Şehrinde 3 Yıl Üniversite Okumuş Basın Yayın Mezunu Bir kişidir.
Comodore 64 Zamanından Beri Pc Kullanır. 20den fazla popüler mevcut web sitesi var.
Vuduu.com Yuhhu.com Lahmacuns.com HepsiHosting.com bunlardan bazıları.
Lahmacuns.com Projesiyle 2000 Yılında Macromedia Site Of The Day + Altın Örümcek Almış Bir Kişidir. Şu Güne Kadar Kullandığı Host Sayısı 100ün üstündedir.

Çalıştığı Firma Referansları
Kanal7 (İnternet Proje Geliştirme İnternet Departmanı Müdürü)
Cnn Türk (3d grafik)
İmaj (Warner Bros Türkiye)
Ntv (Ntvmnbc site manager + grafiker)

İlker Aydın Kimdir?

HostEurope 0800 4 67 83 87 nolu telefon aranarak İlker Aydın adlı kişi hakkında bilgi almayı denedik. Gelen yanıt öyle birine ulaşamadılar. Çalıştıkları hakkındada bilgileri yok.
İlker aydın neden ayzek.de adlı bir email adresi kullanıyor. Paypal hesabı neden çalışmayan bir email adresi ? Verdiği email adresi çalışmıyor email atarsanız hesap bulunamadı deniyor :) İşin açıkçası bu adam burdan sizden paraları topluyor ordan anlaştığı birinden hosteuropeden alıyor. Sonra o paralarla gelip alanyada tatil yapyıor :)

h4x0r Kimdir?
Bu adam hakkında hiç bir bilgim yok duyanınız varsa yazsın musa karayı nerden tanıyormuş bir söylesin öncelikle. Themp3kingle ilgiliyse öncelikle size 2 kere kişisel 1 kerede nealsak.com hesabından 3 kere para havalesi yaptım hepside yüklü miktarlardaydı. Pop up açılan sayfadan bana söylenen 15-20 bin hitleri var olduğuydu ama bana gelen ziyaretçi 200 ü geçmedi :) bende 4. paralarını yatırmadım yatıranda keriz olurdu adam fakezilla ile sanal hit yaratıyor milleti kafalıyor.

V

vuduu

Misafir
Bu arada ben hosteurope dandik bir firma demiyorum. Dedicated serverlarından mertler çok memnun. Burda bahsi geçen Vps serverları neyse denemesi sizden alın sonra pişman olucaksınız.

OnurSQL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bende hosteurope.de hizmet alıyorum..shared hosting herhangi bir sorun olmadı..

h4x0r

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
h4x0r, sitesi tamamen gerçek hite dayalı, böyle lamerlerle uğraşmaktan bıkmış birisidir.

Unutma fakezilla ile yaratılan hit hiçbir zaman 10 terabyte bandwith yemez. Buna ne diyeceksin güzelim....

I

ilker aydin

Misafir
vuduu´ya

1. Musa Kara beceriksiz demedim, terbiyesiz ve küfürbaz dedim! O saydigin marifetler INSAN OLMAYA yetiyormu?

2. Yine bilip bilmedigine konusuyorsun. Bildigin islerle ilgilen.

2.1 Ayzek.de benim Almanyaki kisisel sitemdir.Bunun msnsini kullanmak suc mu?

2.2 Alanyada paralarla tatil yapiyormusum. Ben arkadaslara hizmet veriyorum ve yardim ediyorum, paralarini yemiyorum. Parayi sirket yiyor.

2.3 Burasi onlarca departmani olan koca bir sirket.Ben sirketin Controlling bölümünde calisiyorum. Her telefona cikan musteri temsilcisi departmanindaki kisi, beni tanimasimi lazim? Ispat isteyen [email protected] (ia=ilker AYDIN) ye mail atsin ve ayni mailden cevap veririm.

Varmi baska diyeceyin?

Saygilar Arkadaslar,
ilker

lynch

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Vudunun sesi kesilmis :)
neyse beni ilgilendirmiyor kisisel tartismalar.

Fakat Ilker senden VPS ler hakkindaki son gelismeleri bu basliktan bekliyorum.
Unutmaki daha onceki mesajlarinda teknik bilgi alip geri donecegini belirtmissin.

VPS satislari aktif oldumu? Eger aktif ise full root erisim sorunu varmi? Firewall aktifmi?
DDOS saldirilari onleme konusunda ne diyorsun? Bu gelismeler hakkinda ayri ayri buradan bilgi verirsen memnum olurum.

crawler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilker aydin' Alıntı:
1. Musa Kara beceriksiz demedim, terbiyesiz ve küfürbaz dedim! O saydigin marifetler INSAN OLMAYA yetiyormu?

2. Yine bilip bilmedigine konusuyorsun. Bildigin islerle ilgilen.

2.1 Ayzek.de benim Almanyaki kisisel sitemdir.Bunun msnsini kullanmak suc mu?

2.2 Alanyada paralarla tatil yapiyormusum. Ben arkadaslara hizmet veriyorum ve yardim ediyorum, paralarini yemiyorum. Parayi sirket yiyor.

2.3 Burasi onlarca departmani olan koca bir sirket.Ben sirketin Controlling bölümünde calisiyorum. Her telefona cikan musteri temsilcisi departmanindaki kisi, beni tanimasimi lazim? Ispat isteyen [email protected] (ia=ilker AYDIN) ye mail atsin ve ayni mailden cevap veririm.

Varmi baska diyeceyin?

Saygilar Arkadaslar,
ilker

burda farklı alanlarda iş yapan 400 kişilik bir holdingte herkes birbirini tanıyorsa, sadece hosting işi yapan bir firmada herkes birbirini tanıması lazımmı ? hmm evet lazım. Max 10 kisi calısıyordur calısmıyordur. Türkiyede internet servis sağlayıcılarında bile max. 15 kişi çalışıyor :D

Ovetto

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
27
ilker arkadaş konuşma yönünden solda sıfır kaldın, daha profesyonel yaklaşmayı dene. biraz webhostingtalk oku derim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5