İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

vps demo ?

M

milyonernet

Misafir
Arkadaşlar hosting firmaları hosting paketinin demosunu ve reseller paketinin demosunu inceleyebilmemiz için gösteriyorlar

ama ben vps incelemek istiyorum bakayım nasıl mış?

plesk reseller paketini kullanıyorum vps de nasıl birşey olur ?

teşekkürler...

M

milyonernet

Misafir
cok sagol

:eek: :cool:

cok sagol dostum
biraz rahatladım umarım üstesinden gelirim :eek:

O

oyunbahcesi

Misafir
türkçe panele cevirdilermi yoktur ? eğer türkçe yaptılarsa güzel birde ödeme şeklini master kartla yapsalar iyi olacak .

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Türkiyedeki potansiyeli görüp, sanırım biraz daha çok ilgilenecek adamlar Türklerle.Gerçekten, almanyada band fiyatları çok ucuz.

Garanti bankasından havalede yapabiliyorsunuz bu aydan itibaren :rolleyes:

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yoktur deticated ı almaya karar verdim. biraz pahalıya geldi ama olsun. en azından 80 gb lık download arşivimi kaldıracaklarını garanti ediyorlar. plesk panel veriyorlarmış. normalde whm + cpanel kullanıyordum. bunların verdikleri panel hakkında screen varmı ? :) sanada zahmet ettik ama

C

constantine

Misafir
yoktur bu adamlar sana para ödüormu :D Türkiye şubesi gibisin

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
teşekkürler TIP :)
constantine :) hizmet iyi olduktan sonra para alıyorsa bile helal olsun.
yoktura güvenip giriyorum ben şahsen. umarım hayırlısı olur tüm webmasterlarımız için :p

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de şimdi üye olacağım hazır şu setup kalkmışken ama ilker bey tatildeymiş galiba.. bizim 10%lik indirim nasıl olacak acaba? kredi kartıyla ödeyim diyordum.. bu sefer de 10%lik indirimden olacağım galiba :(

yoktur garantiden eft olayı başladı mı acaba?
yoksa başlayacak mı?

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu kurulum ücreti deticated için geçerli değilmiş sanırım. ben şimdi telde konuştum kendisiyle. kurulum 2 gün veya 2 hafta surebilirmiş. neyse sonuçta anlaştık :=)

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben vps alacağım.. kurulum var yani bende :(
şu an yok tabii ama bugün sipariş edemezsem olacak :(

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yaw ben olayı şöyle anlatayım.benim acil server almam gerekti.yaklaşık 1 ay kadar arama tarama işlemine başladık.yabancı forumları takip ettik.hangisi iyi hangisi kötü diye arayışımız sonunda www.1and1.com a kanaat kıldık.
tam alacakken, ilker bey ile tanıştık.Benim bir siteye , kişisel sitesi için reklam verecekmiş.
Bana dedi ki siten çok yavaş açılıyor.
Dedim, evet hostingde sorun var yeni servera taşınınca reklama başlaya biliriz.
Dedi, bizim firmadan sana server alalım.
Dedim, 1and1.com dan alacağım.
Dedi, o bizim rakip firma. o firma aslında www.1und1.de . alman fiması. amerikadada şube açtılar. Amerikadan alacağına, Almanyadan almanız daha iyi olur çünkü, biz türk telekom ile aynı omurgadayız.hız olarak aynen türkiyede gibi olur sitenin açılması dedi.
Dedim, hımm olabilir o zaman sizin firma hangisi bir inceleyeyim.
Dedi, www.hosteurope.de
Dedim, ok ben bir inceleyeyim.Sonra forumlara falan baktım.Haklarında kötü bir şey yok.Hız çok iyi.Pingler düşük.ilker beyde ben sana yardımcı olurum dedi.Tamam dedik anlaştık.Server işinde teknik destek çok önemli.Bizim sitelere saldırı çok oluyor.Bize donanımsal bir firewall gerek dedim.Hallederiz dedi.kurulum parası çok dedim.Hallederiz dedi.(tam hatırlamıyorum ama ya benden kurulum parası almadı yada 12 aya bölüştürdü kurulum parasını).
10$ ektra verip p4 yaptırdık.
makinanın kurulması 1 hafta sürdü.sonra biz redhat çocuguyuz.Almanya suseci oluyor.bizim makinayada suse kurmuşlardı.Bir güncelleme falan yapmamız gerektiğinde zorlanırı diye geri bize redhat kurun dedik.1 hafta falanda o sarktı.
cpanelin lisans parası var aylık 30$ verip ip adresimiz için lisans almamız gerekti.dedik çok para neyse suse+pleskci oluruz bizde dedik ve o sırada yeniyıl tatili falan girdi.Siparişimizi verdikten 2 hafta sonra bize serverı teslim ettiler.4.aya giriyoruz şu an problem yaşamadık.20 gündür makinayı restart atmadık.Saldırıları firewall blockluyor.
Bizim hosteurope maceramız böyle bişey.

hızı falan test etmek isterseniz www.bitanesi.net oradaki serverımda :p

Türkiyedeki sitelerimin bulundugu hosting firmaları
www.rh.com.tr
www.sadecehosting.com

amerikadaki hosting
www.1and1.com
www.imhosted.com
www.hostforweb.com
www.surpasshosting.com
www.livin4.com
www.godaddy.com

ingilteredeki
www.simply.net

almanyada
www.hosteurope.de

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
2 hafta cok uzun sure bunun kısa yolu yokmu ya :( 2 günde kurup verseler süper olur benim için. cunku musteriler var.

yoktur

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dostum bu işin prosedürü böyle ama sizinki 2 hafta sürmez benim ki yeniyıl tatiline gelmişti.Teknikerler tatile çıkmıştı.Acil durumlara müdahale için adamlar vardı, onlarda makina kurulumu yapmıyorlardı.

4gün ile 7 gün arasında teslim ederler serverını

Paylasalim.Com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet 1 günde kurup veririz diyende var ancak ilker bey bana 2 haftada sürer 2 günde sürer dedi. Şu sıralar çok yoğunlarmış. Kendiside cumartesi dönüyormuş Almanya ya.
Neyse sorunsuz olsunda geç olsun artık ne yapalım :)

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Benim sunucuya durmadan attack var acaba burdan alsam beni idare ederlermi yoksa 2 günde kovarlarmı merak ediyorum :) virtual veya tam dedicated alırım alırsamda

C

constantine

Misafir
Bu ilker beyin o firmada çalıştığını nasıl ispat edebilirsiniz. Dikkat edin öyle önünüze gelene para yatırmayın. Ben çok çakal gördüm şurda çalışıyorum diye para yatırıyorduk acemi dönemlerimizde paralar uçuyordu. Adam BNET te çalışyıorum diye keklemişti beni

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5