• TC Kimlik Numaranızı onaylayarak iyinet.com'dan tam olarak yararlanabilirsiniz. Konu açabilmek ve açılan konulara yazabilmek için lütfen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaranızı doğrulayın. Doğrulama ile ilgili hata alıyorsanız, kimlik ön yüzündeki Ad Soyad, Doğum yılı ve TC Kimlik numarası görünecek şekilde kimlik resmini bize gönderebilirsiniz.

deneme bonusu veren siteler cratosroyalbet pubg uc smm panel smm panel
sohbet odaları

vps my.cnf ayarları

Bilgiler
Reaction score
0
92 Aydır Üye
wordpress kurulu bir sitem var anlık 50 kişi olunca veritabanı hatası ve 408 hata kodunu veriyor veri tabanına ulaşamıyor kısaca. Biraz araştırdım internette çeşitli my.conf lar var ve sunucunun rahatladığı yazıyordu fakat bendeki dosya o paylaşınlara göre çok kısa. Burada yapabileceğim ayar varmıdır resmi ve sunucu bilgilerimi aşağıya ekliyorum.Yardımlarınızı bekliyorum hosting kullanıyordum yavaş diye vps geçtim ve çaresiz kaldım şuan.

Kod:

i7-3770 Ivy Bridge
1 GB RAM
CPU 3 Adet
Cpanel

1vvzXD.png

3LLymM.jpg

ImSorry

Veri Merkezi
İyinet Üyesi
Bilgiler
Reaction score
0
Şube
BURSA
132 Aydır Üye
Merhaba,
SSH üzerinden
top komutunu uygulayıp çıkan sonucu paylaşabilir misiniz ?

• Yararlı
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur. iyinet.com sayfalarında yer alan yazı, görsel ve linklerle ilgili hukuki şikayetleriniz için Buradan iletişime geçmeniz durumunda, ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 7 gün içerisinde iyinet yönetimince tarafınıza dönüş sağlanacaktır.