hiç memnun kalmadım
hiç memnun kalmadım
hiç memnun kalmadım
@StyLes 11seconds uğraşmayı sevmediği için memnun kalmadı. Ben pek uğraşmadım gayette memnunum. Navicat putty kullanmayı bilmiyorsan niye server kuruyorsun ki abi
@StyLes 11seconds uğraşmayı sevmediği için memnun kalmadı. Ben pek uğraşmadım gayette memnunum. Navicat putty kullanmayı bilmiyorsan niye server kuruyorsun ki abi
ikisinide biliyorum. Hemde olduğunca
Ozaman sorun yok konu sahibi kampanyalar hakkında pm atarsa iyi olur.Uygun bulursam ve parayı denkleştirirsem alacağım
1 GB ve 4 GB Hakkında bilgi istiyorum..
Ekleme:
ikisinide biliyorum. Hemde olduğunca
Ozaman sorun yok konu sahibi kampanyalar hakkında pm atarsa iyi olur.Uygun bulursam ve parayı denkleştirirsem alacağım
1 GB ve 4 GB Hakkında bilgi istiyorum..
oyunun packi bozuktu adamlar yaptı ama eskiden oyuna girerken şimdide girmiyordu adam oldu dedi kapattı msn yi, sonrada siteye girilmiyor dedim giriliyor dedi kendisi google dnsleri ile denedim girdi ama dns siz siteye girilmiyordu. 2-3 defa denedim olmadı sonrada turkmmo.com a serverimi tanıttım 2 kişiden site açılmıyor cevabı aldım. daha ne olsun.
Merhaba,
Hocam şöyle birşey var, packı verdik sorunsuz girdi denemelerimizi yaptık.
Sizdede girdiğini söylemişsiniz sonradan bozduldu demişsiniz.Packın sonradan bozulma olasılıgı %0 . Sunucu değil bu ? Pack nasıl bozulsun ? Karıştırma yaptıysanız gayet normal.Veya karıstırma yaptınız tamam, siteden tekrar indirin sorunsuz halde ?
Sitede haklı olabilirsiniz.1-2 kaç defa saldırı aldık.Güvenlik sistemimizi arttırdık.
Sitelerde bundan sonra kapanma vs. olmuyor Allahın izniylede olmıyacaktır.
Stoklarımız güncel , son 6 stok !
pack bozuk derken metin2 yi yüklemiştim en baştan packi attım(yaptığınız) çalışmadı yani ????? diye hata verdi.(eski packte çalışıyordu mt2) sonra arkadaş root mu neydi ona benzer bi dosya attı packe ozamanda mt2 çalıştı. bu dosya herkezde çalışacakmıydı çalışmayacakmıydı diye aklımda sorun vardı,
sorun çözülmeyince bende bıraktım. ve siteye hağla girmemekte :uyku:
judasmt2
ve filezilladan hesap vermediniz. onun sebebi nedir
Ekleme: müşteri için destek 7/24 tamamda, ama yardımınız pek iç açıcı deyil. + bana olmuş bir packi verdiniz. istanbulmt2 diyebir şeyi verdiniz direk. sitedeki yazıları bile deyiştiremiyordum.
http://www.pvpserverlerfrm.com/sancaktepemt2/
Bir referansda ben vereyim , Vpsturk.net de barınıyor server'ım.
Merhaba,Trafikler çok az degil mi hocam
Bende vps var, FreeBSD 7.2 de kurulu buna sadece metin2 kurulumunu kaç paraya yaparsınız ??