İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

VVVV.net süper premium domain

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
arkadaşlar elimde 2 adet süper premium harflerden oluşan domain var varyemezin makalesini okuduktan sonra almıştım ama iyi mi ettim bilmiyorum. Yorumlarınızı alabilirmiyim acaba sizce değeri nedir ne eder ne etmez?

Domainler:

aoee.net
oiia.net

Ekleme:
süper değerliler : (super premium)
eioacs

Horoz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Alan adının yaşı, daha önce kullanılıp kullanılmadığı vs. oldukça önemli. Herhangii bir ban söz konusu mu, değil mi? Bu gibi kriterler de var. Evet 4 harfli ve süper premium harfler ile oluşturulmuş bir alan adı ancak, tek başına bunlar yeterli değil. 3 karakterli olsaydı bunları konuşmayacaktık. Mesela bende de 4 karakterli bir alan adı var, 3 yaşında. Önümüzdeki 10yıl daha kayıtlı tutmayı planlıyorum. Çünkü yeni yeni değerlenecek.

Alan adlarına gelince; yatırımcılar kayıt fiyatına yada biraz daha üzerine satın alabilir. Yurt dışında ihaleler de şansın daha çok. Almış olduğun alan adları herhangi bir firmanın baş harfleridir, epey hürmet görür. Bu tamamen piyasa ile alakalı.

merih.izmir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Tombaladan ne çıkarsa o. Bu domainlere fiyat biçilmez.
Çok iyi paraya da satabilirsin, elinde de patlayabilir.

beto07

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
görünüşe göre bi 5-10 sene daha benimle bu domainler.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.