İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Wamp Server Hakkındaki Sorunum

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Eylül 2010
Mesajlar
2,107
Reaction score
51
Chip'in Php eğitim videosunu izliyordum.
Wamp'ın içindeki www klasörüne deneme diye txt dosyası açın ve txt uzantısını php olarak değiştirin diyor.Bunu nasıl yapabilirim?
 

egalix

0
İyinet Üyesi
Katılım
14 Ağustos 2008
Mesajlar
96
Reaction score
10
iki yolu var
ilk yolu , herhangi bir txt dosyası oluşturursun ve içini açarsın istediğin kodları yazıp Dosya > Farklı Kaydet dedikten sonra açılan pencerede dosya adı olarak deneme.php dersin dosya türü olarak Tüm dosyaları seçersin ve deneme.php oluşur.

ikinci yolu, Denetim masası > Klasör seçenekleri girersin görünüm sekmesine tıklarsın "Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğindeki işareti kaldırır tamam dersin. Daha sonra tüm dosyalarda dosya uzantısı görünür bu şekilde deneme.txt ad değiştir dedikten sonra deneme.php olarak değiştirebilirsin.
 

BarışBey

1
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
17 Eylül 2010
Mesajlar
2,107
Reaction score
51
İlk dediğinizi denedim oldu teşekkürler...
+rep verdim...
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Üst