İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WB'si Türk,prestijli bi site

Y

YaraMaZzz

Misafir
WB'sı Türk ve iyi biri sorun falan olursa kırk saat ingilizce kekeleme sorunu yaşamazsınız ve fake olma ihtimali düşük.site biraz evrim geçirdi ve bu wb'den önce yabancı bir wb'si vardı sonra o siteyi buwb'ye sattı ve üyelerde azalma olmadı hatta yükselme oldu.111 dolar payout free member'lar için zaten girince görürsünüz gerekli bilgileri.saygılar,sevgiler,bol kazançlar :D

http://www.prestige-emails.com/pages/index.php?refid=moneymania

Aforizmalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Total members
14,500
Total payouts
102,546.71

:) ödemeleri updated'dan aldığı paralarla yapacak sanırım.

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
wm olacak aslı . bu arada Türkse daha dikkatli olun kazık yerseniz gavurunkinden daha fazla koyar.

Y

YaraMaZzz

Misafir
mı acaba??

tr.st' Alıntı:
wm olacak aslı . bu arada Türkse daha dikkatli olun kazık yerseniz gavurunkinden daha fazla koyar.

Diyosun :cool:

Öyle deme ben binlerce siteye üye oldum yine en iyisi bizimkiler :eek: Karşılaştırmalı analiz diye buna derler :D

Hem kazığın gavuru türkü olmaz;kazık kazıktır hepsi aynı koyar :D

P

Parae

Misafir
evet WB degil WM olcak .. :)

Get paid işiyle uğraşırken iyi çevre vardı , en iyi promoter gewurlarla çalışıyodum ediyodum , hepsi tanırdı benide ... ama artık Türklere yaramıyor gptr işi , çünkü hep ppc reklamı , 1000 lerce yabancı alt üyeyle ben bile kazanamıyordum ..

sonuç , Herşeyi sildim attım , bıraktım ...

Y

YaraMaZzz

Misafir
arkadaşlar siz hiç uyumuyorsunuz heralde ama haklısınız da çünkü bilen için bilgisayar başlıbaşına bir dünya...ve sanırım en iyi iş para kazanma konusunda bir web sitesi açma !

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5