İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web Dizin Sahipleri

obidergi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
haklısınız.
o zaman bir çalışmayı beta olarak başlatıp şekillendirmek iyi olur kanaatindeyim.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Yanyana 3 karakter (space dışı) varsa kabul etmeme kodu.

PHP:
function yanyana_kaldir($text) {

$l = strlen($text) - 1;

$index = "";
$f = 1;

for ($i=0; $i<=$l; $i++) {

if ($text{$i} == $index AND $text{$i} != " ") {
		$f++;

if ($f == 4) {
			return 0;
			}

}

else {
		$f = 1;
		}

$index = $text{$i};
	}

}

// Kullanım

if (yanyana_kaldir($_POST[aciklama]) == "0") {
echo "olmadi";
}

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
süper angelo bir an için sadece topic olarak kalacağından korkmuştum. kullandıklarımızı ve geliştirebileceğimiz şeyleri paylaşmaya devam edelim. ayrıca aldığımız ve alabileceğimiz önlemlerden bahsedelim fikir geliştirelim ve uygulayalım.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Uygularız, yeter ki sen iste:)
Ben teknikle olacağını düşünmüyorum ama. Biraz zamanla oturacak işler bunlar. Yurtdışı örneklerine kalite olarak yetişmesi için 2-3 senesi var. Internet nesli çok genç bizde, biraz büyüdüklerinde oturacaktır.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Google var oldukça, bu dediğiniz bence imkansız.. İki spam kelime katayımda aman o kelimeden de hit alayım mantığı var maalesef.

obidergi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ancak google spam a o kadar geçit vermiyor. Bizim amacımız ise daha derli toplu bir sistem oturtmak, insan yönetimli.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
ancak google spam a o kadar geçit vermiyor. Bizim amacımız ise daha derli toplu bir sistem oturtmak, insan yönetimli.

Yoo hayır ben google açısından değilde, kullanıcı açısından bakdım. Anchor text mantığı, kelimelerden link alma mantığı oldukça, insanlar alakasız kelimeleride ekleeycektir dizine.

obidergi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ama diyoruz ya insan kontrollü diye, ağaç gibi düşünün, alakasız olsa bile ağacın en üstüne bulunanlar bu hatayı yapanlara dahi yaptırım uygulayabilir vs vs.
Sitelerin her biri incelenecektir bu yüzden hata oldukça aza inecektir.

beceriksiz_acemi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
ama diyoruz ya insan kontrollü diye, ağaç gibi düşünün, alakasız olsa bile ağacın en üstüne bulunanlar bu hatayı yapanlara dahi yaptırım uygulayabilir vs vs.
Sitelerin her biri incelenecektir bu yüzden hata oldukça aza inecektir.

Siteleri onaylayan kişi, onayladığı siteye girip sitenin ne iş yaptığını görse, buna göre etiketler oluştursa iş çözülür, büyütmeye gerek yokki.

obidergi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
eninde sonunda büyümeyecek mi? ben aklıma gelenleri söyledim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5