İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

web sitesi açmak istiyorum ama hangi içerikte acayım bulamadım

kalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
web sitesi açmak istiyorum ama hangi içerikte acayım bulamadım tavsiyeleriniz var mı ?

kalem

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
severek yapabileceğim içerik olarak bir çok konu var ama hangisinin daha çok takipçisi olur bilemiyorum :)

hakkabit

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
iyi bir butçen varsa dizi ya da film sitesi aç.ama biraz para harcayacaksın haliyle.tema+seo ayarı+bot+baclink vs... bunlar

türkiye1

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kalem : kariyer sitesi . kariyer.net sitesinde firmalar eleman talep ilanı vermek isterlerse yıllık üyelik ücreti 365 tl dir

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
Bu aralar film siteleri ile dizi siteleri çok meşhur,

Bu tarz bir site açabilirsiniz :)

Seo Master

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Şahsi fikrim dizi sitesinin önü pek açık değil efendim. Daha yaratıcı fikirleri düşünmek en uygunu bence. Elbette ki yapılmamış olanı düşünmek biraz maceraya girer. Ama yaratıcı biriyseniz düşünmekte fayda var...

SeA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Benim dizi-film sitem var çok uğraştırıcı iş ! uzak dur bu alandan derim..:) hergün sıralama o kadar değişiyor ki uğraşmaktan içerik girmekten ne oldu diye düşünmekten sıkılıyorsun ....

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
en iyi bildiğin konularda kişisel bi blog aç, tadından yenmez valla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5