İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

web sitesi için oyunlar

H

hibrahim

Misafir
merhaba arkadaşlar ben web sitesine koymak için küçük oyunlar arıyorum bulabileceğim bir adres varmı ?

küçük oyun derken ziyaretçi gelicek oyun 1-2 dk içinde yuklenicek %100 olunca oynanıcak.

böyle download edip kendi siteme koyabileceğim oyunlar varmı? eğer elinizde adres falan varsa yollarmısınız.

şimdiden teşekkürler. iyi gunler..

gokhankar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hala İzin veriyorlarmı bilmiyorum ama miniclip.com var ordan download edebilir ve kendi sitene koyabilirsin oyunlar flash ile yapılmış oluyor genelde

S

Sticks

Misafir
Bir yandan sitende ücretsiz oyun oynatırken bir yandan da bu kullanıcıların oyunları indirmesi veya belirli işlemler yapması sonucu para kazanabilirsin. Bunun için google'da Gaming Affiliates diye aratabilirsin karşına bu tür sitelerin linkleri belirecektir buradan belirli oyun affiliate programları bulabilir hem oyun oynatır hemde para kazanabilirsin.

Diğer bir seçenek , bu tür appletler bulunmaktadır. (Google da - Free webmaster content games ) diye arama yaparsan etkin sonuçlar çıkacaktır. Tabii ki ingilizcenin olması senin için bir artı olacaktır.

Ve başka bir seçenek olarak https://store.gamehouse.com/affiliates/ Game House'a bir göz atmanı tavsiye ederim.

H

hibrahim

Misafir
cevaplar için teşekkürler.
sticks ilk defa parayı düşünmeden bişeler yapıcaktım ondada sen affiliate kelimesini yazınca aklımı karıştırdın:) gene paraya dönücez:) thanks.

S

Sticks

Misafir
hibrahim hiç farketmez affiliate , aff linklerini sitene koymadanda ücretsiz versiyonları sunabilirsin siten üzerinden.

H

hibrahim

Misafir
yok stick yanlis anladin beni o anlamda demedim. su internette ne zman bise yapmaya kalksam onume 2 secenek cikiyo ya karsilik beklemeden yapicam yada para kazanmak icin yapicam bende hep 2. yi seciyorum dogal olarak :) o yuzden dedim...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5