İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web Sitesi Tasarımı - E-katalog - Seo Hizmetlei

Ad'InfInItuM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar

Yeni kurulan Web Tasarım şirketimizde, isteğiniz ve düşünceleriniz doğrultusunda; Kişisel/Kurumsal web sitesi tasarımı(domain ve host dahil), E-Katalog/Mail-Katalog Tasarımı ve Google SEO Hizmetleri bünyemizde bulunmaktadır.

Profesyonel görünümlü ve kullanıcı dostu arabirimler ile şık ve sade web siteleri dizaynı müşterilerimize sunulmaktadır.

Sektörün ortalamalarının altında fiyatlarımızı incelemeniz için web sitemizi inceleyebilir veya özel mesaj yoluyla teklif verebilirsiniz.

Not : Yeni kurulan bir şirketiz, 3 kişi olarak hizmet vermekteyiz. Sitemizi daha yeni güncellediğimiz için iletişim bölümünde bazı eksikliler olabilir.

Esenlikler.

grafiking

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
2
Yanlış anlamayın ama bu işin içindeyseniz neden kendi sitenizi hazır temadan editleyip yaptınız ? İşi bilen kişi/kurum uçuk bir tasarıma sahip olmalıdır diye düşünüyorum.İyi çalışmalar

renkweb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
joomla tabanlı bir site sanırım. teması bence de olmamış gibi.

noasgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
çünkü müşterilere yaptıkları tasarımda hazır tasarımlar.premium.

Angelica

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Web tasarım firmasının en dikkat çekici referansı kendi sitesidir bence. Önem vermek gerek. :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5