İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Web tasarımcı

sesiyada1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
öncelikle belirteyim ücretli iş değil,
merhaba kendim tasarımdan anlamayan yazılımcıyım, tasarımcı arkadaşa ihtiyacım var öğrenciyim, para konusuna gelince eğer kazandıracak iş gelirse hakkı olan neyse veririm
benimle çalışmak isteyen arkadaş olursa rica ediyorum PM ile ulaşşın daha net konuşalım
Yardımcı olacak,olmayacak herkese teşekkür ederim
Bol kazançlı günler.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Hiç bir açıklama yok. Örneğin " Tasarımcı " olarak adlandırdığınız kişi'den ne yapmasını istiyorsunuz ? Kazandıracak iş nedir ? Hangi konuda seninle çalışacak ? Bunu niye istesin ? Siz necisiniz, ne yaparsınız ? bla bla bla gibi giden soruları cevaplandırma doğrultusunda biraz daha detay'a girerseniz belki bir ortak bulabilirsiniz.

noasgs

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Hiç bir açıklama yok. Örneğin " Tasarımcı " olarak adlandırdığınız kişi'den ne yapmasını istiyorsunuz ? Kazandıracak iş nedir ? Hangi konuda seninle çalışacak ? Bunu niye istesin ? Siz necisiniz, ne yaparsınız ? bla bla bla gibi giden soruları cevaplandırma doğrultusunda biraz daha detay'a girerseniz belki bir ortak bulabilirsiniz.
Evet arkadaş haklı.Biraz açarsanız ben ortak olabilirim.

LUGAS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
hazırda bekleyen iş ve ya daha önce yaptığınız bir referans işiniz var mı bir müşteri kitleniz var mı bunlarıda yazarsanız sanırım konuya olan ilgi artar başarılar

Shu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
25

daRius yine topa tutmuşsun soruları. :)

Bundan kastı sen PS'de tasarlarsın o php veya html'ye döker bu kadar.

sesiyada1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Benim anladığım tarasımcı Photoshopta tasarlar html döker bana verir.
kazandıracak iş aklımdaki bir kaç proje. kazandırmaya bilirde...
sadece tasarım konusunda ben tasarımdan anlamadığım için, bende aynı şekilde ona yazılım konusunda yardımcı olucam,
Bunu niye istesin? yazılımcı arayan bir web tasarımcı arkadaş olabilir,
Ben neciyim, öğrenciyim, elektronik donanım asıl işim yazılım konusunda aklımda bir kaç uçık fikir var türkiyede bulunmayan en azından benim görmediğim,
suan ben para kazanmıyorum, cebimden para ödüyorum tasarımcı arkadaşa şuan için ücret ödeyemeyeceğim,
tasarımcı arkadaşla "ortak" olursak işler karşılıklı olucak aynı şekilde onun isteklerini ben yerine getiricem
piyasada bir sürü insan var her işi beceririm abi diyen, ben bunlardan değilim yazılım konusunda kendimi geliştirmek ixstiyorum o yüzden tasarımcı arkadaşa ihtiyacım var
biliyorum bu işten para kazanan adamlar gelip benimle çalışmaz.
Anlaşılmayan nokta varsa lütfen sorunuz
belki size basit gelen bir iş olacak benim istediklerim ama elimden gelmediği için tasarımcı arıyoprum
nasıl televizyonunuz bozulunca tv tamircisine götürüyorsunuz elinizden gelmiyor tasarımda benim elimden gelmiyor.
iyi günler.

Müşteri kitlem -> Bu seçimlerde seçilmeyen bir millet vekili adayı sitesiydi ama seçilemeyince yalan oldu :) Diğer referanslarım elektronik üzerine

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Ya konu boş boş durmasın düşüncesi ve aradığı kişiyi bulma çabasını hızlandırma amacı ile iyiliğini düşünerek sordum. Yoksa okur geçerim, konu arka sayfalara gider kriterlerini belirtmediği sürece. Yazılımcıymış ancak pek eminde değiliz. Bakarsınız html, css veya php kodlayıcısı olmayabilir v.Basic vb gibi programcıda olabilir. Çünkü yazılım içeriği geniş bir konu ki yazılım deyince benim aklıma ilk gelen o'dur yani :)

sesiyada1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ukalalık yapmadığınızı düşünerek,
yazılımcıymışım evet doğrudur, [CCS C] programcısıyım bunun yanında ihtiyacım olduğu kadar Vb.net C#.net biliyorum, işimi görecek kadar PHP bir web projesinde uzun soluklu çalışmadım.

daRius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
19
Benim anladığım tarasımcı Photoshopta tasarlar html döker bana verir.
kazandıracak iş aklımdaki bir kaç proje. kazandırmaya bilirde...
sadece tasarım konusunda ben tasarımdan anlamadığım için, bende aynı şekilde ona yazılım konusunda yardımcı olucam,
Bunu niye istesin? yazılımcı arayan bir web tasarımcı arkadaş olabilir,
Ben neciyim, öğrenciyim, elektronik donanım asıl işim yazılım konusunda aklımda bir kaç uçık fikir var t(T)ürkiye'de bulunmayan en azından benim görmediğim,
suan ben para kazanmıyorum, cebimden para ödüyorum tasarımcı arkadaşa şuan için ücret ödeyemeyeceğim,
tasarımcı arkadaşla "ortak" olursak işler karşılıklı olucak aynı şekilde onun isteklerini ben yerine getiricem
piyasada bir sürü insan var her işi beceririm abi diyen, ben bunlardan değilim yazılım konusunda kendimi geliştirmek ixstiyorum o yüzden tasarımcı arkadaşa ihtiyacım var
biliyorum bu işten para kazanan adamlar gelip benimle çalışmaz.
Anlaşılmayan nokta varsa lütfen sorunuz
belki size basit gelen bir iş olacak benim istediklerim ama elimden gelmediği için tasarımcı arıyoprum
nasıl televizyonunuz bozulunca tv tamircisine götürüyorsunuz elinizden gelmiyor tasarımda benim elimden gelmiyor.
iyi günler.
Tekrar söylüyorum amacım daha kolay ve hızlı şekilde ortak olarak adlandırdığınız kişiyle bi an önce beraber iş yürütmenizdir. Doğrudur inanırım; Şu an aklımda durmadan Wp Tema'sı yapıp yapılandırıp(css & wp entegre) satmak veya ücretsiz paylaşmak gibi bir düşünce var. Bunun için piyasadaki bu işi bilen birilerine danıştım ve mesajlaşma içerisine gittim, yani senin gibi bende kodlama arayan kaliteli, konuşması düzgün, dürüst ve işini bilen birini arıyorum. Ancak söylemem gerek Türkiye çapında bir fikrin varsa kimseye söyleme derim. İnternet dünyasında dolandırıcı, fikir hırsızlığı çok oluyor kısaca kendi projemden bahsedecek olursak ki internet dünyasına girmeden gitti benim projem ortada kaldım. Sigara üzerine tutacak tüm Türkiyede satılacak bir fikir geliştirdim ve fikrim Üniversite tarafından uygulamaya alındı, hemde okulun ismi altında yapılmaya çalışılıyor :) Yani tek diyebileceğim dikkat edin. Başarılar...

Ekleme:
ukalalık yapmadığınızı düşünerek,
yazılımcıymışım evet doğrudur, [CCS C] programcısıyım bunun yanında ihtiyacım olduğu kadar Vb.net C#.net biliyorum, işimi görecek kadar PHP bir web projesinde uzun soluklu çalışmadım.
Yok yok yanlış anlaşılıyorum sanırım. Ukalalık değil, neyse daha fazla konuşmayayım en iyisi konuyu baltaladığım tarzı birşey düşünülmesin. Başarılar tekrardan umarım istediğiniz özelliklere sahip birini bulabilir, güzel işler çıkartabilirsiniz.

sesiyada1903

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Yazım hataları için teşekkür ederim,
anlıyorum sizde haklısınız ortalıkta çoluk çocuk dolaşıyor [kastım direk yaş değil] beleş tema editleyip ücretli satanda gördüm, fikir bende şuan haklısın tekrar teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.