İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WebGer hakkında bilgi

E

ethemgulden

Misafir
Arkadaşlar benim yeni duyduğum bir sponsor olan webger hakkında pek bir bilgim yok.Eğer bu sponsor hakkında bilgisi olan bizimle paylaşsın.Teşekkürler

H

hitmp3tr_com

Misafir
arama başına para veriyo popup açarsa 1000 kişi ye 1 dolar veriyo. ben çeki aldım tahsil ettim güvenilir bir firma

T

The_Best

Misafir
arkadaşlar bu siteye bende bugün üye oldum. bakalım hayırlısı ödeme yapar umarım

usekes

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
peki merak ettigim bisi war sitenize gelen ziyaretci sitedeki arama motorunu kullanarak arama yapiomu? yani bilemiorm ama web siteme gelen biri nie sitemdeki arama motorunu kullanip arama yapsın ki?

W

wow_cek

Misafir
arkadaşlar webger aşşagıdaki kutucuklara ne yazmam gerekiyor birde toolbar dan para kazanabiliyormuyuz

SSN/TIN
State/Province
PayPal E-mail

T

The_Best

Misafir
Kardeş State kısmına Türkiye yaz SSN/TIN yazan yeri sen boş bırakacaksın seni ilgilendirmiyor paypay e-mail varsa yaz çek ile istiyorsan boş bırak

T

The_Best

Misafir
Rica ederim. Bir mum diğerini aydınlatırsa ışığından hiçbirşey kaybetmez. Mevlana.

P

Parae

Misafir
ödeme yaptıgı kişiler oldu forumda ..

Bende 2 güne kadar bi 55-60$ request etcem bakalım ödiyecekler mi ..

T

The_Best

Misafir
Parae sen bu işte tecrübelisin sanırım sağlam bir site adresi verir misin?

P

Parae

Misafir
Updated kazandırıyor fakat ödeme yapıp yapmayacagı hakkında kesin birşey söylenemez ...

H

hitmp3tr_com

Misafir
ben updatedde limiti geçtim ay sonunda gönderecek diyolar gönderirse haber veririm.

H

hitmp3tr_com

Misafir
walla ben webgerden çekimi aldım ve bozdurdum sorun olmadı ama popup için az ödüyorlar o nedenle bıraktım updatede geçtim aynı parayı buradanda kazanıyorum inşallah öder bekliyorum ay sonunu.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Zaten bende aldım çek 148 usd ama 100 usd lik çekim hala gelmedi 3 aydır
accountumda açık hala

H

hitmp3tr_com

Misafir
bana şöyle oldu rollover diye bir buton var. birisi bana dediki ödemeyi istiyosan rollovere bas.

bende bastım meğerse rollovere basınca paranı hesabında alıyolarmış ve senin reklamını yapıyolarmış :)

neyse bunu öğrenince popupu kapattım. kapattığımda hesabımda 46.89 $ vardı onu yollamışlar. yapı krediden tahsil ettim.

önerim sakın rollovere basmayın :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5