İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WebGer hakkında bilgi

E

ethemgulden

Misafir
Normal olarak kabul ediyor.Ama tabi adhearus ilk günde 5-6$ i bulunca üyelikten çıkartırmı bilemiyeceğim çünkü bu sponsoru hiç kullanmadım..Bende zaten webger hakkında kapsamlı bilgi almak istiyorum

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Webger üzerine çalışan arkadaşlara soruyorum.İki ay webger kullandım.İlk ay 148 usd kazandım.İkinci ay 156 usd.İlk ayın parası takiben 2 ay içinde geldi.İkinci bölümden 56 usd yi rollover yapıp sitemin rekl yapmak istedim.100 usd ise ay sonu finial payment olarak gözüktü.100 usd aradan 3 ay geçmesine rağmen gelmedi.56 usd lik rollover yaptıım reklam paramdanda 36 usd kaldı.Hesabımın yapısı bu.Bu adamlar benim affilite statusumuda disabled yaptı.Bu adamlar benim 100 usd mi ne yaptı.Merak ettim o kadar ...

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi bişiler deyin de içim rahatlasın bari.Ben bi kuralımı uygulamıyorumda çekimi göndermiyolar.Eğer kurallara uymadı isem neden hesabımı kapatıp beni atmıolar.Bilen bi kişi yazsın ya :) Doğru bende buradan para aldım sizler gibi fakat bir kere.İkinciyi alan varmı bari buna cevap yazınki bende nerede hata yaptığımı anlayayım değil mi?

P

Parae

Misafir
Cypher beklersen , Ödemeyi alıp almıyacagımı yazabilirim ...70$ gibi request edicem ..

az kaldı ..

1.ciyi ödemişlerse 2.cide gelir dicem fakat disabled yapmışlar ... büyük ihtimal gelmeyebilir ..

H

hitmp3tr_com

Misafir
benide disablet yapmışlardı ama geldi. arkadaşlar geleceğinden umudum yoktu ama geldi.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Request izni yok sanırım webgerin.Ay sonu hesabın otomotik sıfırlanıyor.Eğer en az çek veya paypal parasına ulaşırsan.Request olayı nasıl oluyo Parae bunu bana bi anlat.

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bakalım Paypalı yazıcam vereceklermi.Mail attım cevap bile yazmadılar.

P

Parae

Misafir
Request dedigim yani paramı istemeyi 60$ yaptım , Param 59$ dolardayken limiti 70 yaptım ... Yani 70'de hesaptan düşceklermi onu bekliyorum ...1 gün falan kaldı 70 olmasına ..

Cypher

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Hayırlısı kardeşim.İnşallah sorun çıkmaz bendeki gibi.Sanki adamlar bi ödüyo bi ödemiyo modunda.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5