İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

WebMail sorunu

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Kendi siteme ait kullandığım mail adresine yaklaşık 10 saattir bir problem var ve mail alamıyorum.Kullandığım başka bir adresten bu adrese mail gönderdim ve mail gelmedi. domainadresi.com:2095 ' ten webmail bölümüne giriyorum ardından giriş yapıyorum fakat yeni mail gelmiyor.Bununla ilgili bir çözüm önerisi olan var mıdır acaba ?

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
18
Logları incelediniz mi? cPanel hesabınıza giriş yaptığınızda Log (Erişim/Hata Kayıtları) bölümlerini inceler misiniz? Gerekirse buraya yapıştırın ilgili mesajları, hep beraber yardımcı olalım.

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
hata kaydı bölümüne girdiğimde

2009-09-24 15:48:03.294 [INFO] [HTAccess] Updating configuration from [/home/taylang/public_html/.htaccess]

bunun dışında birşey yok

ugrboz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Kendi siteme ait kullandığım mail adresine yaklaşık 10 saattir bir problem var ve mail alamıyorum.Kullandığım başka bir adresten bu adrese mail gönderdim ve mail gelmedi. domainadresi.com:2095 ' ten webmail bölümüne giriyorum ardından giriş yapıyorum fakat yeni mail gelmiyor.Bununla ilgili bir çözüm önerisi olan var mıdır acaba ?

Hosting fırmanızla ıletişime geçin bence halletsınler

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Sitemdeki iletişim bölümünde cform eklentisinden yollayınca mail iletiliyo fakat mail adreslerinden yollanınca gitmiyo :S.Anlamadım..

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Sitendeki mail formu yerel dağıtım yaptığı için gidiyor, dışarıdan mail alamıyorsun. Domain adresini verirsen MX kayıtlarında mı sorun var ilk kontrol edilecek şey bu.

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
domain adresi imzamda mevcut mx kayıtlarında bişey göremedim ben :confused:

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
info olan da mx kaydı göremedim, diğeri normal

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
.info da gen.tr ye yönlendirme var.yeni bir mail hesabı açtım ama onda da mail alamadım.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
domaini yönlendirdiğinde mail de otomatik yönlenmez. bir de diğer taraftaki mail sunucusuna erişim yok gibi, test ettiğin zaman MX test internetten, bağlanamıyor diyor.

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
demek istediğim .info'yu sadece .gen.tr ye yönlendirdim o amaçla kullanıyorum :).

"bir de diğer taraftaki mail sunucusuna erişim yok gibi, test ettiğin zaman MX test internetten, bağlanamıyor diyor"

bu dediğinizi anlamadım ?

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Siteler var mail sunucunuzu test eden, onlardan birine yazdığımda bağlantı kurulamadı hatası veriyor. Hosting şirketine bir danışmanızda fayda var

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Mxtoolbox tan check ettim fakat problem bulamadım.reseller aldığım firmaya bir danışayım.
İlgi için teşekkürler.

Taylan

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Hosting sağlayıcımla konuştum.Mail servisi kapatılmış domains.live.com dan hallettim :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.