Website adresi : www.webvakti.net
Websitesi için istenen en düşük fiyat : 330 TL
Websitesinin açılış tarihi : 07 Nisan 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir : Webmaster Blog Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link : 500 Tekil
Site tüm içeriği birlikte mi satılık,
sınırlama var ise neler : Tüm içerik dahil
Hosting dahil midir : Hayır ( 1 ay idare edilir. )
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : Evet (Wordpress)
Yazılım Lisans sonlanma zamanı : Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : Yok
Satma nedeni : Nakit sıkıntısı
Alexa sıralaması linki : http://www.alexa.com/siteinfo/http://webvakti.net
Google Index: Şuan 4.600 hergün artmaktadır.
Alexa Global Rank: 480,712 sürekli düşmektedir.
Alexa Ülke sıralaması: 6,568
Sayfa hız rekoru: 74/100
Trustrank Değeri: 2.3628
Ödemeyi sadece Ziraat Bankası ile alıyorum.
Site hakkında bilgi: Siteyi nisan ayında açtığım zaman büyük hedeflerim vardı.Türkiyenin sayılı webmaster
blogları arasına sokacaktım fakat yukarıda belirttiğim gibi nakit sıkıntısından dolayı satmak zorundayım.
Site wordpress üzerine kuruludur.Temasını kendim editleyip, büyük bir özenle Türkçeleştirdim.Sitede şuan 470'e yakın yazı var.
Bu yazıların 400 tanesi kesinlikle özgündür ve google de etiketlerini sorgulatırsanız hepsi ilk sayfadadır.İkinci sayfada olan
yazı yok denecek kadar azdır.Geri kalan 70 yazının 30 tanesi özgün+alıntı 40 taneside alıntıdır.
Şimdi bazı arkadaşlar soracaklar ben bu siteyi neden almalıyım.Şuan alıp bir getiri bekleyecekseniz aylık 30 dolardan fazlasını
beklemeyin.Ben siteye gerçekten değer verecek onu daha ileriye taşıyacak arkadaşlara satmak isterim.Site yenidir ve seo adına hemen
hemen herşey yapıldı.Eklenen yazılar anında google de ilk sayfada.Hergeçen gün değerine değer katarak ilerlemektedir.Siteyi almak isteyen
arkadaş sabırlı şekilde 10-15 ay gibi bir süre düzenli olarak ilgilenirse bu siteden çok iyi para kazanacakdır.Benim amacımda özellikle hosting
firmalarının reklamı ile büyük gelir elde etmektedir.Bu siteye sıradan internet kullanıcısı değil webmaster ve ona yakın seviyede insanlar girmektedir.
Daha öncede r10'da site sattık ve sattığım sitede yine sağlam siteydi.Ama satış yaparken asla sitenin değerinden fazlasını istemedik.Bu konuda lütfen
duyarlı olalım ve satış baltalamayalım.Birde sitenin script alanında 60 a yakın download şeklinde scriptler vardı.Hotfile hesabım silindikten sonra başka bir upload sitesine
yönelmedim ve sitedeki download olayına son verdim.Onun yerine daha kaliteli içerikler ekledim ve eklemeye devam ediyorum.Bu olaydan sonra hit düşüşü değil aksine artış yaşandı.
Başka upload sitesine yönelmememin sebebi ise marezden uzak daha kaliteli siteye sahip olmaktı ve webvakti şuan o yolda ilerliyor.Alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum.
Multi Konudur
Multi 1
Multi 2
Multi 3
Websitesi için istenen en düşük fiyat : 330 TL
Websitesinin açılış tarihi : 07 Nisan 2011
Kategori, sitenin içeriği nedir : Webmaster Blog Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link : 500 Tekil
Site tüm içeriği birlikte mi satılık,
sınırlama var ise neler : Tüm içerik dahil
Hosting dahil midir : Hayır ( 1 ay idare edilir. )
Banlı olduğu sponsor var mı : Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı : Hayır
Sitede yer alan
yazılımın(lar) lisansı satışa dahil mi : Evet (Wordpress)
Yazılım Lisans sonlanma zamanı : Yok
Sitenin satışında herhangi hukuki
bir problem var mı, telif hakkı vb : Yok
Satma nedeni : Nakit sıkıntısı
Alexa sıralaması linki : http://www.alexa.com/siteinfo/http://webvakti.net
Google Index: Şuan 4.600 hergün artmaktadır.
Alexa Global Rank: 480,712 sürekli düşmektedir.
Alexa Ülke sıralaması: 6,568
Sayfa hız rekoru: 74/100
Trustrank Değeri: 2.3628
Ödemeyi sadece Ziraat Bankası ile alıyorum.
Site hakkında bilgi: Siteyi nisan ayında açtığım zaman büyük hedeflerim vardı.Türkiyenin sayılı webmaster
blogları arasına sokacaktım fakat yukarıda belirttiğim gibi nakit sıkıntısından dolayı satmak zorundayım.
Site wordpress üzerine kuruludur.Temasını kendim editleyip, büyük bir özenle Türkçeleştirdim.Sitede şuan 470'e yakın yazı var.
Bu yazıların 400 tanesi kesinlikle özgündür ve google de etiketlerini sorgulatırsanız hepsi ilk sayfadadır.İkinci sayfada olan
yazı yok denecek kadar azdır.Geri kalan 70 yazının 30 tanesi özgün+alıntı 40 taneside alıntıdır.
Şimdi bazı arkadaşlar soracaklar ben bu siteyi neden almalıyım.Şuan alıp bir getiri bekleyecekseniz aylık 30 dolardan fazlasını
beklemeyin.Ben siteye gerçekten değer verecek onu daha ileriye taşıyacak arkadaşlara satmak isterim.Site yenidir ve seo adına hemen
hemen herşey yapıldı.Eklenen yazılar anında google de ilk sayfada.Hergeçen gün değerine değer katarak ilerlemektedir.Siteyi almak isteyen
arkadaş sabırlı şekilde 10-15 ay gibi bir süre düzenli olarak ilgilenirse bu siteden çok iyi para kazanacakdır.Benim amacımda özellikle hosting
firmalarının reklamı ile büyük gelir elde etmektedir.Bu siteye sıradan internet kullanıcısı değil webmaster ve ona yakın seviyede insanlar girmektedir.
Daha öncede r10'da site sattık ve sattığım sitede yine sağlam siteydi.Ama satış yaparken asla sitenin değerinden fazlasını istemedik.Bu konuda lütfen
duyarlı olalım ve satış baltalamayalım.Birde sitenin script alanında 60 a yakın download şeklinde scriptler vardı.Hotfile hesabım silindikten sonra başka bir upload sitesine
yönelmedim ve sitedeki download olayına son verdim.Onun yerine daha kaliteli içerikler ekledim ve eklemeye devam ediyorum.Bu olaydan sonra hit düşüşü değil aksine artış yaşandı.
Başka upload sitesine yönelmememin sebebi ise marezden uzak daha kaliteli siteye sahip olmaktı ve webvakti şuan o yolda ilerliyor.Alan arkadaşa hayırlı olsun diyorum.
Multi Konudur
Multi 1
Multi 2
Multi 3