- Reaction score
- 12
envato gibi proje yapılırsa r10 da iyinette biter
kendi adıma söylüyorum daha aktive olmamış hayali bir sitenin burada tartışılması tartışmasız çok saçma bence . ilk önce kaliteli bir site aç ,göster kalitesini ondan sonra gelen gelir,
artı herkes wm sitesi açıyor siteler arası cirit atmaktan kına geldi bana tek elden olsa herkes aynı çatı altında işini görür ,
-iyinetten verim alamadın mı ki başka site açma düşüncesi içine girdiniz,
yanında çalıştığın bir dönercinin yanında; usta ben senin dükkandan verim alamıyorum tam karşına dönerci açacam dersen ustan seni postalayı verir neticesinde dönercinin işi yarı yarıya düşmüş olacaktır. bunun yanında iyinet düşman bir site değil ki aynı kulvarda bir başka site açıp üyelerini alıp online sayısını düşüresin, yöneticiler adam gibi adamlar ki burunları havada değil, üyelerle üye gibi muhattap olup olması gerekeni yapıyorlar... mesela yöneticiler kötü olsa senin bu başlığı açmana bile izin vermezlerdi ki ben olsam bana rakip olma düşüncesine girdiğin için seni forumdan uzaklaştırırdım...
sözlerim ağır olduysa kusuruma bakma ben böyle konuların açılması taraftarı değilim kolay gelsin