İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webmaster Forumlarında Neden Vbulletin??

Neden Vbulletin?

• Ne alakası Var SMF de olsa farketmez

Kullanılan: 5 20.0%
  • Vbulletin olmazsa ben yokum

Kullanılan: 7 28.0%
  • Hangi script olursa olsun önemli olan içerik

Kullanılan: 11 44.0%
  • farketmez.

Kullanılan: 2 8.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

ErdeM

0
Onaylı Üye
Reaction score
32
SE0'su en sağlam olan forum scripti ve lisanslı olması büyük etken

Rc2n

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu şansın yok diyenler hiç yazmasın.Önemli olan soru neden buraya gelmeliyiz? bu sorunun cevabı Şuanda baz host firmalarıyla anlaşıyoruz ve forumdaki üyelere özel indirim uygulayacaklar.Bunun dışında seo vb. konularda bilgili kişiler belli bir süre uygun fiyatlara veya ücretsiz servis sağlayacakları.Başlangıç olarakta en az 50 özgün makale giricez.Bu başlangıç için iyidir bence ;)

Msmq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sadece webmaster forumları için değil.Bütün artık forumlar vbulletin nadir oldu görmek phpbb , ipb,ubb göremez olduk gınalık geldi heryerde vbulletin görmek.Zamanında forumtr, ido gibi büyük forumlar idol oldular ölede devam ediyor ve muhtemelen devam edicektir.Anti Vbulletin :)

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
benim yazdığım bir forumda var boş bir vaktimde devam edeceğim :D en iyi o OBORD dünyanın en iyi formu

GNeRaL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
Abo, görsellik baya güzel olmuş en son haline göre :)

Bence sen genç serilerinden devam et Özcan, genç f.., genç s.. gibi :)

Rc2n

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şu şansın yok diyenler hiç yazmasın.Önemli olan soru neden buraya gelmeliyiz? bu sorunun cevabı Şuanda baz host firmalarıyla anlaşıyoruz ve forumdaki üyelere özel indirim uygulayacaklar.Bunun dışında seo vb. konularda bilgili kişiler belli bir süre uygun fiyatlara veya ücretsiz servis sağlayacakları.Başlangıç olarakta en az 50 özgün makale giricez.Bu başlangıç için iyidir bence ;)

bu yazdıklarım sizce başlangıç için iyi midir?

Rc2n

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar Artık karar verdim SMF domainimi hostumu aldım temamda bitmek üzere site 5 inde online olcak büyük ihtimal.Kullanıcılara özel çok özel hizmetlerimiz olcak.Yayınladnığında burdan sizlerede bildiririm.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.