- Reaction score
- 12
Webmaster forumu denince akla ilk gelen site hiç şüphe yok ki Türkiye'nin ilk webmaster forumu iyinet.com olacaktır. Ekşi Sözlük'te geçtiğimiz ay R10.net ile ilgili bir konu açılmıştı. Bir yazar, konuya yazdığım yorumdan dolayı bana "R10 nedir öğrenebilir miyim?" diye mesaj göndermiş. Ben de "iyinet gibi bir webmaster forumu" diye yanıt verdim. Bu cevabın ardından "Haa anladım. Teşekkürler" diye yeni bir mesaj attı. Buradan iyinet.com'u bir webmaster forumu olarak tanıdığını düşündüm. Belki de iyinet'in de webmaster forumu'nun da ne olduğunu bilmiyordu ama bana anladığını ifade edince daha fazla yazmadım.
Buradan şunu anladım ki "webmaster forumu" dendiğinde gerçekten de iyinet.com akla geliyor. Çünkü Türkiye'de bu konuda ilk olmasının yanında "r10.net, webmastersitesi.com, zone.org, vb" gibi siteler hem iyinet'in yöneticileri tarafından kuruldu. Şimdi tekrardan webmaster forumu iyinet'in güncellendiğini duymak beni biraz duygulandırdı ama çok da sevindirdi. Umuyorum ki önümüzdeki yıllarda da webmaster forumu dendiğinde akla ilk gelen site iyinet.com olmaya devam edecektir.
Buradan şunu anladım ki "webmaster forumu" dendiğinde gerçekten de iyinet.com akla geliyor. Çünkü Türkiye'de bu konuda ilk olmasının yanında "r10.net, webmastersitesi.com, zone.org, vb" gibi siteler hem iyinet'in yöneticileri tarafından kuruldu. Şimdi tekrardan webmaster forumu iyinet'in güncellendiğini duymak beni biraz duygulandırdı ama çok da sevindirdi. Umuyorum ki önümüzdeki yıllarda da webmaster forumu dendiğinde akla ilk gelen site iyinet.com olmaya devam edecektir.