İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webmasterlar İçin İş Olanakları

yusufu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba
Bir kaç yıldır webmasterlıkla ilgileniyorum orta derecede html cssyi öğrendim.Öss'e yaklaşıyor ve düzgün bir yer kazanacağıma inanmıyorum.Çeşitli kurslara gidip kodlama dillerini(php,aps gibi) öğrenirsem iş olanakları nelerdir merak ediyorum.

kurtlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
asp veya php kodları bildiğinde iş bulabirlirsin şirketlerde yada evde üçret karşılığı para kazanırsın ama kodlama dillerini iyi bilmen gerek

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ders çalışmak kodlama öğrenmekten daha kolay emin ol.Hata yapmışsın.

İş olanaklarında senin bilgine , becerine kısacası ne vericeğine bağlı.Gidersin çok iyi site kodlarsın kendine, sitelerinle para basarsın.Çok iyi bi coder olursun gidersin şirket kurarsın veya iyi bir şirkette proje yönetimine alırlar seni.

Ama derslere verdiğin önemi bunada verirsen.Burda az bir paraya bot yazarsın işte kod editlersin.Kısacası bir geleceği yok.

May

0
İyinet Üyesi
Reaction score
27
Merhaba
Bir kaç yıldır webmasterlıkla ilgileniyorum orta derecede html cssyi öğrendim.Öss'e yaklaşıyor ve düzgün bir yer kazanacağıma inanmıyorum.Çeşitli kurslara gidip kodlama dillerini(php,aps gibi) öğrenirsem iş olanakları nelerdir merak ediyorum.

Mantık Hatası Alert!
Birkaçyıldır webmasterlıkla uğraşıyorsun ve sadece html css mi öğrendin :peh:

limitlerikaldir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Derslerine ilgi göstermemekle aptallık etmişsin kimse seni webmastersın diye işe almaz.Derslerine adam gibi çalışırdın bilgisayar mühendisliği kazanırdın sonra PHP , .NET gibi dilleri öğrenirdin garanti 7000 TL den başlayan işin olurdu kusura bakma bu halinle b.k para kazanırsın.

limitlerikaldir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bir kere kursa gittin direk iş bulamazsın bilgi birikimin lazım ve Microsoft sertifikası lazım

yusufu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Derslerine ilgi göstermemekle aptallık etmişsin kimse seni webmastersın diye işe almaz.Derslerine adam gibi çalışırdın bilgisayar mühendisliği kazanırdın sonra PHP , .NET gibi dilleri öğrenirdin garanti 7000 TL den başlayan işin olurdu kusura bakma bu halinle b.k para kazanırsın.

Daha bir şey kaybettiğim yok.Sadece istediğim yeri kazanacağımı zannetmiyorum.
Sevemediğim bir işte çalışmaktansa sevdiğim bir işte daha az bir ücrete çalışmayı tercih ederim.Üslubunada dikkat et.

alicin12

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
hocam bu işin akademisini okumalısın :S kursa gitmekle olucak işler değil bunlar (bence)
kursa gidipte iş hayatına atılırsa asgari ücretle çalışırsın

yusufu

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Değerli yorumlarınız için teşekkürler.Bu iş benim için hobi olarak kalmaya devam etmeli akademisini okumadıktan sonra.Güzel bir projem var allah nasip ederse ileride hayata geçiririm.

akahaita

0
İyinet Üyesi
Reaction score
38
Arkadaşım sen bunlara bakma. Sevdiğin işi yapmaya devam et. Eğer azimle yaparsan hem maddi hem manevi anlamda mutlu olursun. Bu her iş için geçerli.. Zaman kaybetmeden geliştir kendini. Mesela ben kaybettiğim saatler için aylar için hatta yıllar için pişmanım. Sadece odaklan, ve varsa çevrende profesyonel olarak bu işle uğraşan onlara takıl..
Umutlarını kıran yorumlara aldırma, kendine bile hayrı olmayan insanlar seni yıldırmasın.. Tahsil konusuna gelince, açıköğretim bile olsa bi lisans mezunu olmalısın. Başarılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5