İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webmaster'lar Kereviz.net icin soru.

D

deather

Misafir
Merhaba tum webmaster'lara ve diger arkadaslara.

kereviz.net sitesini acmis bulunuyoruz ziyaretci orani yuksek ve yukselmeye devam ediyor. Fakat sitenin sade oldugunu dusunuyorum. sizce eklentiler olarak neler eklenmeli. goruslerinizi saygilarimla bekliyorum. tesekkurler.

H

Heryerdeyiz

Misafir
Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e21'

Multiple-step OLE DB operation generated errors. Check each OLE DB status value, if available. No work was done.

/sayac.asp, line 47

sol tarafta bi kaç kere bu hatayı aldım ama refreshten sonra düzeldi
bilginize...
Hayırlı Olsun Başarılar...

Bulutlar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siten bana göre genel olarak iyi. Permission'nunda dediği gibi "sayac.asp" sayfanın 47. satırında bir hata var ve sayfan açılmıyor. Sayfa yenilendiğinde ise normal olarak görüntülenebiliyor. O sorunu hallettiğin takdirde çok daha iyi olacaktır. çünkü herkez sayfayı yenilemez açılmıyor diye kapatır. Dediğim gibi sitenin tasarımı güzel. Sadelik herzaman güzeldir.

Saygı ve sevgilerimle başarılar...

D

deather

Misafir
tesekkurler

arkadaslar gorusleriniz icin tesekkur ederim. o hatayi en kisa zamanda duzeltecegiz. sitemizin gunluk 3000+tekil sayfa gosterimi vardir. link degisimi veya reklam vermek isteyenler [email protected] adresine mail atsinlar cevaplanilir. link degisimi icin 2000tekil den assagi olan siteler kabul edilmeyecektir. saygılarımla

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.