İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webmasterlere Duyurulur.!!

Narcotic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba Arkadaslar, Sitesinin Sohbet Bölümüne Özen Gösteren Arkadaslara Hitaben, Sitesinin Sohbet Useri 50 veya Uzeri olan Sitelerin Sohbet Kısmını Kıralayı Düsünüyorum, ilgilenenler için Msn Adresim [email protected]

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Narcotic yanlıs bir yere acmıssın konuyu daha dikkatle bolumleri sec bence google ile alakası nedir?

Narcotic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Mexut Ona ßaqarsan Bu Bölümde Site Tasarımı Icin Pazarlık Bile Yapılıyor Ben Bunu Yazmısım Cok Büyük Sorunmu Yani :)

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bişey demiyorum Narcotic modetorler konuyu taşıyacaktır umarım 50 userli sitelerle anlasırsın :)

S

sevdik

Misafir
slm

arkadas konuyu google ile alakali yazmamis zaten sitelerin sohbet bolumlerini kiralamak istedigini yazmis Narcotic sen 50+ online ziyaretciye ne kadar verebilirsin yaz ona gore yazalim bizde

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Metin :) umarım bulursun öyle site sende ticaret yapmaya başlamışsın sana yakışır kardeşim arkadaşlar chat'te güzel sohbet eden userleriniz varsa bence anlaşıl sağlam birisidir iyi çalışmalar.

Narcotic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Komsu.Net Gökhan ilk teklifim sana kardesim :) düsünürsen konusalım

komsunet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Metin biliyorsun anlaşmam var hemde benim aylığım baya yüksek fiyatta:d

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.