Merhaba arkadaşlar Webmasterlord olarak bir çekiliş düzenlemeye karar verdik.Elimde Kullanmadığım 2 adet saglam domain vardı bunlar boşa gitçeğine insanlar değerlendirsin dedik ve çekiliş yapmaya karar verdik.
Çekilişe nasıl hak kazanılır:
-Bu konuya yorum yazarak 1 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
- Sitenize
kodunu ekleyerek 4 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Blog yada sitenizde tanıtarak 3 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Facebook ' ta tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı FriendFeed ' te Tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Twitter ' te Tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Google Plus ' te Tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Webmaster Forumunda Paylaşarak 3 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Ücretsiz Blog Paylaşımı İle de Katılabilirsiniz. 3 Hak Kazanırsınız
Not : Ücretsiz bloglar yeni açılmış olmamalıdır. Paylaşım ve ziyaretçiye sahip bloglar olmalıdır.
Ödüller;
1) Domain : kötüsite.com
2) Domain : forumnigde.com (pr1)
Paylaşılcak yazı ;
Yazılar kaldırılmıca ve herkese açık olmalıdır. bana profilinizin linkini atmayın direk paylaşım linkini atın aksi halde sayılmıcaktır.
Not : paylassım lınklerınızı domain çekiliş konumuza yazınız. bır cok forumda paylastıgımdan teker teker kontrol edemıyorum burdan sayıcam.
Çekilişe nasıl hak kazanılır:
-Bu konuya yorum yazarak 1 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
- Sitenize
PHP:
<a href="http://www.webmasterlord.net" title="webmaster" target="_blank">webmaster</a>
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Blog yada sitenizde tanıtarak 3 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Facebook ' ta tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı FriendFeed ' te Tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Twitter ' te Tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Google Plus ' te Tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Webmaster Forumunda Paylaşarak 3 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.
-Ücretsiz Blog Paylaşımı İle de Katılabilirsiniz. 3 Hak Kazanırsınız
Not : Ücretsiz bloglar yeni açılmış olmamalıdır. Paylaşım ve ziyaretçiye sahip bloglar olmalıdır.
Ödüller;
1) Domain : kötüsite.com
2) Domain : forumnigde.com (pr1)
Paylaşılcak yazı ;
PHP:
www.webmasterlord.net tanıdığım en iyi webmaster forumlarından birisi. [MENTION=50321]web[/MENTION]lordnet #webmasterlord
Yazılar kaldırılmıca ve herkese açık olmalıdır. bana profilinizin linkini atmayın direk paylaşım linkini atın aksi halde sayılmıcaktır.
Not : paylassım lınklerınızı domain çekiliş konumuza yazınız. bır cok forumda paylastıgımdan teker teker kontrol edemıyorum burdan sayıcam.