İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webmasterlord | Domain Çekilişi

drokber

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar Webmasterlord olarak bir çekiliş düzenlemeye karar verdik.Elimde Kullanmadığım 2 adet saglam domain vardı bunlar boşa gitçeğine insanlar değerlendirsin dedik ve çekiliş yapmaya karar verdik.

Çekilişe nasıl hak kazanılır:

-Bu konuya yorum yazarak 1 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

- Sitenize
PHP:
<a href="http://www.webmasterlord.net" title="webmaster" target="_blank">webmaster</a>
kodunu ekleyerek 4 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Blog yada sitenizde tanıtarak 3 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Facebook ' ta tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı FriendFeed ' te Tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Twitter ' te Tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Google Plus ' te Tanıtarak 2 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

-Aşağıdaki Belirtilen Mesajı Webmaster Forumunda Paylaşarak 3 Çekiliş Hakkı Kazanabilirsiniz.

-Ücretsiz Blog Paylaşımı İle de Katılabilirsiniz. 3 Hak Kazanırsınız

Not : Ücretsiz bloglar yeni açılmış olmamalıdır. Paylaşım ve ziyaretçiye sahip bloglar olmalıdır.

Ödüller;

1) Domain : kötüsite.com
2) Domain : forumnigde.com (pr1)

Paylaşılcak yazı ;

PHP:
www.webmasterlord.net tanıdığım en iyi webmaster forumlarından birisi. [MENTION=50321]web[/MENTION]lordnet #webmasterlord

Yazılar kaldırılmıca ve herkese açık olmalıdır. bana profilinizin linkini atmayın direk paylaşım linkini atın aksi halde sayılmıcaktır.

Not : paylassım lınklerınızı domain çekiliş konumuza yazınız. bır cok forumda paylastıgımdan teker teker kontrol edemıyorum burdan sayıcam.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Domainler kesin benim olacak, yorum yazdım bu konuya çünki!
Sonra vurcam kırbacı, vurcam kırbacı ...

Hooli

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burayada yorum yazıyorum sizin siteyede yazdım :)

Mertcan'K

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
Domainler cezbedici olsaydı üşenmeden üye olup konuya mesaj atardım.
İyi olan kazansın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.