İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webservis Hakkında - ÖNEMLİ!

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar.. Webservis'deki user bilgileriyle istenildiği gibi oynanıyor şu anda şifreleri, web adresleri admin panelindeki açık yüzünden..

En kısa zamanda hesabınıza girip şifrelerinizi değiştirin.. Sallama bir şifre girin çünkü mevcut şifrenizi heryer kullanıyorsanız cillop gibi açık şu anda herkesin şifresi..

Zaman kaybetmeyin eğer şifrelerinizi hep aynı kullanıyorsanız.. Tehlikeli hemde çok tehklikeli bir durum!!!

B

BizimMP3

Misafir
Arkadaşım şuan bence webservis,server bilgilerimne yakın tekil sayan en doğru toplist. Bunu günlük hatta saatlikl takip ediyorum.

Ve açık var diyorsun şifreni eğiştir diyorsun.. EE açık varsa şifreyi değiştirmenin faydası nedir :)?

Böyle bir heklenme olayının olduğunu zannetmiyorum.. Varsa bile kaynak gösterirsen sevinirim. Teşekkürler saygılar

M

malatyasporlu

Misafir
:) bunda benim gibi webservisten hazzetmeyenler karlı şıkacak :)

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
http://www.webservis.gen.tr

girip ilk 100 deki sitelerin nerelere gittiğine bakarsanız anlarsınız açık olup olmadığını..

Ayrıca ben istatistiklerine laf etmedim ki doğru sayıyor evt.. Benim söylemek istediğim örneğin sen toplistlerin hepsinde bizimmp3bizim şifresini kullanıyorsan bu şifreyi şu anda görebiliyolar demek istiyorum.. Bu şifreyi şimdilik mp3mp3mp3 olarak değiştirirsen diğer toplistlerdeki şifrelerini göremezler..

Mesala senin sitenin statsları..

http://www.google.com.tr/search?hl=tr 1XX
http://www.abaragambi.com/review.php?sid=10255 XX
http://www.bizimmp3.com/modules.php?name=Downloads XX

olarak devam ediyor kaynak istiyorsan.. Şifrende z....k noktalıları yazmıyorum..

Umarım anlatabilmişimdir..

muratozcirpici

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
BizimMP3' Alıntı:
Arkadaşım şuan bence webservis,server bilgilerimne yakın tekil sayan en doğru toplist. Bunu günlük hatta saatlikl takip ediyorum.

Ve açık var diyorsun şifreni eğiştir diyorsun.. EE açık varsa şifreyi değiştirmenin faydası nedir :)?

Böyle bir heklenme olayının olduğunu zannetmiyorum.. Varsa bile kaynak gösterirsen sevinirim. Teşekkürler saygılar

Şifreni değiştirmenin faydası şudur ; Eğer Webserviste kullandığın şifreni domain mail hosting gibi kontrol panellerinde de kullanıyorsan hekleyen kişi bunların hepsini elinden alır. Fakat Webservisteki şifreni başka bi yerde kullanmıyorsan bu heker sana hiç bir şekilde zarar veremez..

M

malatyasporlu

Misafir
ayrıca zaten şifreni bilen kişinin heker olmasına da gerek yok her şekilde sana zarar verebilir...

SaLvaDoR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hostarena.net nın sahibi kim ise iyi çalışmış webserviste :)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Bir dakka..
Orda durun. Hostarena.Net bana ait. Simdi Girip baktım Ust tarafta sitemin ismi var. Ancak bu nasıl oldu bende bilmiyorum.
Yani bu olayla alakam yok. Ancak benim domainlerin ismi var yukarda. Imzamda bulunan domainler.
Kim yaptıysa fenada yapmamıs yani :) Ama ben yapmadım.

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende diyorum sabahtan beri bana tursu.net niye ziyaretci yolluyor diye :)
Meğerse adam animasyonlar bölümünü tavuk.net'in aynısı yapmış ama linkleri yine bana vermiş :)

B

BizimMP3

Misafir
beyler webservis'in böyle birşey yaptığına inanmıyorum
Yaparsa iyinette yapar,zirve de yapar.
herkes yapar yani yapabilir ama bence hiçbiri öyle insanlar değil,zirve100 yapar ona bişiey diyemem :D

ben kalite olarak webservis'i her zaman görüyorum..

ayrıca webservis'te ki garipliği anlayamadım sorun nedir ?

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
admin panelinin sifresiz herkez tarafından girilmesi sanırım :) ama su anda site eski haline dondu heyecan yapmaya gerek yok. Majestik'in sifrelerinizi deiştirin demekte niyeti eger webserviste kullandıgınız sifreyi mail hosting v.s gibi yerlerde kullanıyorsanız adamlar sifreleri gordu deiştirin demekti :)

HitcH

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ya zaten webservis yapmamıs. Webservis'in yonetici paneline girip sitelerle oynaşmışlar.

B

BizimMP3

Misafir
her neyse
ben bişey görmedim ne olduğunu
sitem de normal gidiyor :)
no problem :p

Majestic

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar şu anda sorun yok halledildi ama dediğim gibi şifreleriniz host domain vs.. gibi şeylerde aynısıyla kullanıyorsanız kesinlikle değiştirin host ve domain şifresini ne olur ne olmaz..

İyi Çalışmalar..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5