İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Webservis İŞ BAŞINDA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

paradox

Misafir
parmaklar biraz büyük sanırım yazamamışsın bitürlü :) neyse konuyu kapatıyorum bir insanın başkasını eleştirmesi için önce kendine bakması lazım. O sayfaları biri google a şikayet ederse ki etmiştir çoktan atılman %100dür. Ama bana pop up açılıyor diye google beni banlamaz bu durumda senin yazdıkların boş yazılar olarak kalır. Afiet

Q

QuicK

Misafir
Ya olay şu :
Permission webservis'te yetklili.
Dolayısıyla acıklama yapmıs.
Googleden sahte hit almasıda gayet doğal. Bunu zaten daha oncede konustuk. paradox'un dediği gibi suyunda ısındı Permission.

E

erotikbul

Misafir
Permission' Alıntı:
ve ayrıca google için bazı sayfalar yaptım sadece veya ilk ben yapmadım dostum ben burada kimse ile kötü olmak istemem ben sadece görevli oldugum yerde görevimi yapıyorum ve bu google sayfasılarını yapmadna öncede googleden cek alıyordum yanii anlat mak istediğim ben oraı sadece bazı içeik sayfalarımaı yönbelndimek için o sayfalardan yüksek hit almıyorum...

baks ana örenk vericem.. bak

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=bedava+oyun+yukle&btnG=Ara&meta=
bak burada okyonus.net benim yaptıgım sayfayı kulanmış ama ben 1-3 hit alırken bak o alıyor bu sadece örnek bu tür arama yaparsan bir sürü sayfalar göreceksinizki herkes bu yöntemi kullanıyor .. bizimkisi sadece 20-30 biraz daha hit almak

Bu neye benziyor biliyormusun ?
Bir adamı deşmişsin, döner bıçağıyla, çıktın hakim karşısına.
Ya zaten, adam 90 yaşındaydı, öldürdüm, fazla bir şey değil yanee :D

Alakası oldu ama öyle. Herkes bu yöntemi kullanıyormuş haha, gülerim. Kullananın kendi bilmem neyliği dir. Popup bir reklam çeşididir, karıştırmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.