İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alış Websitenizden "Tanıtım Yazısı" alınacaktır.

btekce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sitemiz bölgesinde lider bir emlak firmasının 6 senelik sitesidir.

- Tüm blog ve özgün sitelerden toplamda 250 adet tanıtım yazısı alınacaktır.
- Alexa, Pagerank veya hit önemli değil. Özgün ve temiz site olmalı. Biz, sitenize kaliteli içerik sunacağız; Siz, para kazanacaksınız.
- Her bir tanıtım yazısı özgündür. Kopya değildir. (Copyscape passed) İsterseniz ücreti karşılığında sizde yazabilirsiniz.
- Kendi yazınıza istediğim 2 anahtar kelimede link ve eğer isterseniz yazıyla alakalı fotoğraf yerleştirmeniz yeterlidir.
- Toplamda 3 link olacaktır. 2 link aynı siteye ve diğer 1 link diğer sitemize verilecek.
- Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, Hollandaca, İsveççe dillerinde sitenize tanıtım yazısı tarafımızdan verilir.
- Ödemeler Paypal, Hsbc bankası, Finansbank, Turkcell ve Vodafone kontör yüklemesi olarak yazı yerleştikten sonra yapılır.

Tarife;
Yazıyı siz yazarsanız (400 kelime)..: 5 TL
Yazıyı siz yazarsanız (200 kelime)..: 4 TL
Yazıyı biz verirsek.......................: 2 TL
Emlak sitesi yazı bizden...............: 5 TL

PM atarken lütfen şunları yazınız;
URL'niz............................:
Yazımız kalıcı olacak mı?.....:
Yazımız nereye yerleşecek?.:
Ödemeyi nasıl istersiniz?.....:

Lütfen başvurmayın;
- "nofollow", link satışı için açılan siteler, ad*u-lt ve war*z içerikli siteler boşuna uğraşmayın.
- Kalıcı sayfa olmalıdır. 3 ay sonra silecekseniz lütfen başvurmayın.

PM atan arkadaşların aşağıya da mesaj yazmaları rica olunur. Tüm PM ler cevaplanacaktır.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Fiyat bana çok düşük gibi geldi. Kaliteli temiz site istiyorsunuz ama bu fiyata zor. İmkansız değil ama zor. Yani kaliteli temiz sitesi olan birinin gelipte yazıyı yayınladım bu benim hesap numaram hadi gönder 2 TL yi diyeceğini sanmıyorum. Eğer böyle biri varsa ve kendine ben webmasterım falan diyorsa gitsin balık falan tutsun karnı doyar en azından :p

Size önerim 250 tane siteye vermek yerine 100 siteye verin hem siteler sizin işinize adam gibi yarasın hemde site sahiplerine destek olmuş olursunuz ;)

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Fiyat bana çok düşük gibi geldi. Kaliteli temiz site istiyorsunuz ama bu fiyata zor. İmkansız değil ama zor. Yani kaliteli temiz sitesi olan birinin gelipte yazıyı yayınladım bu benim hesap numaram hadi gönder 2 TL yi diyeceğini sanmıyorum. Eğer böyle biri varsa ve kendine ben webmasterım falan diyorsa gitsin balık falan tutsun karnı doyar en azından :p

Size önerim 250 tane siteye vermek yerine 100 siteye verin hem siteler sizin işinize adam gibi yarasın hemde site sahiplerine destek olmuş olursunuz ;)

Kesinlikle katılıyorum.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29

Yani, yazıyı yayınladım bu benim hesap numaram gönder 2 TL yi diyen adam çıkarmı bilmiyorum. Heleki kaliteli temiz site arıyor arkadaş. Kaliteli temiz sitesine 2 TL ye reklam alıpta hadi 2 TL mi gönder diyecek adam siteyle miteyle hiç uğraşmasın bence.:sarı: Hatta nete girmesin hiç. Bu işleyişle internet ona zarar verir tabi o da internete.

2 TL nedir ya piyasayı neden bu kadar düşürüyorsunuz. Biz sitemize 25 TL ye tanıtım yazısı alırken şimdi 2 TL nin peşindemi koşucaz? Bu serbest piyasa değil bu resmen kölelik yani adam akıllı site yapıpta 2 TL nin peşinde koşacak adam 1000 yıl önceki kölelerden daha beter bir yaşamda bence.:p

Biraz fazla oldu sanırım ama tutamıyorum kendimi artık bu fiyatları görünce.:eek: Güzelim siteler hazırlayıp sonrada 2 TL ye tamah edecek adam benim kullandığım internet ağına girmesin arkadaş.:eek:

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88
Yani, yazıyı yayınladım bu benim hesap numaram gönder 2 TL yi diyen adam çıkarmı bilmiyorum. Heleki kaliteli temiz site arıyor arkadaş. Kaliteli temiz sitesine 2 TL ye reklam alıpta hadi 2 TL mi gönder diyecek adam siteyle miteyle hiç uğraşmasın bence.:sarı: Hatta nete girmesin hiç. Bu işleyişle internet ona zarar verir tabi o da internete.

2 TL nedir ya piyasayı neden bu kadar düşürüyorsunuz. Biz sitemize 25 TL ye tanıtım yazısı alırken şimdi 2 TL nin peşindemi koşucaz? Bu serbest piyasa değil bu resmen kölelik yani adam akıllı site yapıpta 2 TL nin peşinde koşacak adam 1000 yıl önceki kölelerden daha beter bir yaşamda bence.:p

Biraz fazla oldu sanırım ama tutamıyorum kendimi artık bu fiyatları görünce.:eek: Güzelim siteler hazırlayıp sonrada 2 TL ye tamah edecek adam benim kullandığım internet ağına girmesin arkadaş.:eek:

aynı TTnet serverlarını böyleleriyle paylaşmaktan utanıyorum :p

EnkaZ

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
47
Arkadaşlar size hat veriyorum ama lütfen kırıcı laflar kullanmayalım. Sonuçta herkesin kendine göre bi bütçesi vardır. O yüzden isteyen 2 liradan isteyen 100 liradan yapar. Konuyu tartışma konusu haline getirmeyelim. Eğer bu konuda bi sorununuz yada görüşünüz varsa forumun diğer bölümlerinde (uygun bölüme) konu açarsanız, tartışırız ve bir sonuç orataya çıkarsa uygularız.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Arkadaşlar size hat veriyorum ama lütfen kırıcı laflar kullanmayalım. Sonuçta herkesin kendine göre bi bütçesi vardır. O yüzden isteyen 2 liradan isteyen 100 liradan yapar. Konuyu tartışma konusu haline getirmeyelim. Eğer bu konuda bi sorununuz yada görüşünüz varsa forumun diğer bölümlerinde (uygun bölüme) konu açarsanız, tartışırız ve bir sonuç orataya çıkarsa uygularız.

İsteyen alıcı bulursa bedavada verebilir. Ama sorun bu değil. Piyasayı bu kadar bertaraf etmeye gerek yok. Böyleleri yüzünden sitemize Türk piyasasından reklam alamaz oldu. 50 TL ye reklam vermek için peşimizde koşulurken şimdi 5 TL ye kaliteli temiz site aranıyor. Bi 10 yıl sonraki internette sanırım üstüne para istenecek:':)D

Kısacası bu fiyatlarda reklam verip bide en iyisi olacak ha demek sanal sömürgeden başka birşey değil. Serbest piyasa denilebilir ama böyle giderse piyasa miyasa kalmayacak hiç ki şuandada kalıp kalmadığı şaibeli zaten.

Bu arada bütçesi az demekte doğru değil. Madem bütçesi az ona orantılı sayıda siteye reklam versin o zaman. Bende 10 milyar var 100 milyarlık araba istiyorum serbest piyasa bu diye birşey olamaz adamı öperler valla.

btekce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Gökhan ve özenti arkadaşlar, bekleme yapmayın, başka yere gidin.

Gökhan, senin kaliteli siteni de gördük. İstesende senin sitene ilan vermem. Kaliteli sitesi varmış. Pöh.

25 TL ye tanıtım yazısı alıyormuş gibi beylik lafları da etme. Kaleyi boş buldun galiba. Bu ilana bir daha girme ve laf kalabalığı yapmazsan ihsan eylemiş olursun.

PM atan arkadaşlara dönüş yapıldı. İlk yazı verildi.

İlan güncel.

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29

Gökhan, senin kaliteli siteni de gördük. İstesende senin sitene ilan vermem. Kaliteli sitesi varmış. Pöh.

25 TL ye tanıtım yazısı alıyormuş gibi beylik lafları da etme. Kaleyi boş buldun galiba. Bu ilana bir daha girme ve laf kalabalığı yapmazsan ihsan eylemiş olursun.

İlan güncel.

Yok burası güzel. İnternet reklamcılığının sömürgeye dönüşmesi konusunda bütün stresimizi bu konuda atabiliyoruz ona çok uygun bir konu olmuş ders niteliğinde.:D

2-3 TL ile siteme ilan veremezsin zaten gücün yetmez. Anca çocuklara lolipop falan alabilirsin o yüzden kafa yorma o konuda:p

Emeğin değerini bilen ve sitesine adam gibi dönüş yapılmasını isteyen siteme çocuklar değil nitelikli ziyaretçi gelsin diyen çok kişiye 25 TL ye tanıtım yazısı satmışlığım vardır. Ha bunun altınada satmışlığım oldu ama sakız parasını anaparadanda artırabiliyorum senin vermene gerek yok. Ben laf değil bilgi kalabalığı sağlarım. 2-3 TL ye tamah edipte abi ben internette site yapıp para kazanıyorum diyenlere akıf fikir ihsan eyliyorum.:)

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
pm gönderdim :) konu sahibi bilgine.

genele: ben eskiden kaliteli yazılmış tanıtım yazsını bedava yayınlardım. tek link çıkışıyla.

osahin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
Gökhanın sitesine verilecek reklamın da değeri 5 tl eder ama Gökhan'da 25 istiyor, kimse ona abuk şekilde genelde birşey yazmıyorsa ve hatta bir form doldurup kayıt ettiği blogger sitelerini satmaya çalışırken bir laf etmiyorsa demekki bu arkadaşa da burada laf etmemek gerek.

ozanTi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
88

İlan güncel.

birincisi bu forumda nerelere gireceğimizi nerelere giremeyeceğimizi siz değil yönetim belirler. ikincisi bekleme falan yapmıyoruz. sizin yapmaya çalıştığınız şeyi sorguluyoruz. üçüncüsü durma bulabildiğin kimseleri sömür. nasılsa bunun bir de öte tarafı var hadeee...

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Reaction score
29
Gökhanın sitesine verilecek reklamın da değeri 5 tl eder ama Gökhan'da 25 istiyor, kimse ona abuk şekilde genelde birşey yazmıyorsa ve hatta bir form doldurup kayıt ettiği blogger sitelerini satmaya çalışırken bir laf etmiyorsa demekki bu arkadaşa da burada laf etmemek gerek.

Eminmisin? Değeri 25 TL dir. Onun altınada aldığım zamanlar oldu ama bu 2-3 TL yede yok artık. Blogger sitelerini sattığımda oldu ama boş 5 para etmez değildi hiçbiri. Hepsi tam değerinde tam yerinde on numara sitelerdi. İşlerimi artık göremedikleri için satıyordum. Demekki herşey gayet normal olmuş sorun yok.;)

wesc

1
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Serbest piyasa Gökhan, ne diyebilirsin ki...

btekce

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlara PM gönderildi. Tüm ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.

Yazı alımına devam.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.