Sitemiz bölgesinde lider bir emlak firmasının 6 senelik sitesidir.
- Tüm blog ve özgün sitelerden toplamda 250 adet tanıtım yazısı alınacaktır.
- Alexa, Pagerank veya hit önemli değil. Özgün ve temiz site olmalı. Biz, sitenize kaliteli içerik sunacağız; Siz, para kazanacaksınız.
- Her bir tanıtım yazısı özgündür. Kopya değildir. (Copyscape passed) İsterseniz ücreti karşılığında sizde yazabilirsiniz.
- Kendi yazınıza istediğim 2 anahtar kelimede link ve eğer isterseniz yazıyla alakalı fotoğraf yerleştirmeniz yeterlidir.
- Toplamda 3 link olacaktır. 2 link aynı siteye ve diğer 1 link diğer sitemize verilecek.
- Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, Hollandaca, İsveççe dillerinde sitenize tanıtım yazısı tarafımızdan verilir.
- Ödemeler Paypal, Hsbc bankası, Finansbank, Turkcell ve Vodafone kontör yüklemesi olarak yazı yerleştikten sonra yapılır.
Tarife;
Yazıyı siz yazarsanız (400 kelime)..: 5 TL
Yazıyı siz yazarsanız (200 kelime)..: 4 TL
Yazıyı biz verirsek.......................: 2 TL
Emlak sitesi yazı bizden...............: 5 TL
PM atarken lütfen şunları yazınız;
URL'niz............................:
Yazımız kalıcı olacak mı?.....:
Yazımız nereye yerleşecek?.:
Ödemeyi nasıl istersiniz?.....:
Lütfen başvurmayın;
- "nofollow", link satışı için açılan siteler, ad*u-lt ve war*z içerikli siteler boşuna uğraşmayın.
- Kalıcı sayfa olmalıdır. 3 ay sonra silecekseniz lütfen başvurmayın.
PM atan arkadaşların aşağıya da mesaj yazmaları rica olunur. Tüm PM ler cevaplanacaktır.
- Tüm blog ve özgün sitelerden toplamda 250 adet tanıtım yazısı alınacaktır.
- Alexa, Pagerank veya hit önemli değil. Özgün ve temiz site olmalı. Biz, sitenize kaliteli içerik sunacağız; Siz, para kazanacaksınız.
- Her bir tanıtım yazısı özgündür. Kopya değildir. (Copyscape passed) İsterseniz ücreti karşılığında sizde yazabilirsiniz.
- Kendi yazınıza istediğim 2 anahtar kelimede link ve eğer isterseniz yazıyla alakalı fotoğraf yerleştirmeniz yeterlidir.
- Toplamda 3 link olacaktır. 2 link aynı siteye ve diğer 1 link diğer sitemize verilecek.
- Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, Hollandaca, İsveççe dillerinde sitenize tanıtım yazısı tarafımızdan verilir.
- Ödemeler Paypal, Hsbc bankası, Finansbank, Turkcell ve Vodafone kontör yüklemesi olarak yazı yerleştikten sonra yapılır.
Tarife;
Yazıyı siz yazarsanız (400 kelime)..: 5 TL
Yazıyı siz yazarsanız (200 kelime)..: 4 TL
Yazıyı biz verirsek.......................: 2 TL
Emlak sitesi yazı bizden...............: 5 TL
PM atarken lütfen şunları yazınız;
URL'niz............................:
Yazımız kalıcı olacak mı?.....:
Yazımız nereye yerleşecek?.:
Ödemeyi nasıl istersiniz?.....:
Lütfen başvurmayın;
- "nofollow", link satışı için açılan siteler, ad*u-lt ve war*z içerikli siteler boşuna uğraşmayın.
- Kalıcı sayfa olmalıdır. 3 ay sonra silecekseniz lütfen başvurmayın.
PM atan arkadaşların aşağıya da mesaj yazmaları rica olunur. Tüm PM ler cevaplanacaktır.