İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

western union hakkında

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
biraz araştırma yaptım western union para tranferi için kişi adı para miktarı ülke yeterliymiş benim öğrenmek istediğim kişi adı yerine şirket ismi yazsak olurmu acaba veya en doğru bilgiler hangileri para çekerken sorun çıkarmıyacak bilgisi olan varmı bu konuda.

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
şirket ismi yazarsan aLıcı için daha zor oLabilir. kişi adı ve üLke iLe sorunsuz transfer yapabiLirsin. tecrübeyLe sabittir..

F

fatihhk

Misafir
Daha bu hafta yaptım western union ile para transferi.
Gideceği kişiyi ve gideceği şehri söylüyorsun.Ayrıca güvenlik açısından gönderdiğin kişinin telefon numarasınıda yazdırabilirsin her ihtimale karşı.
Sen formu doldurunca onlar sana bir takip numarası verecek.Sende gönderdiğin kişiyi arayıp o numarayı ileteceksin.
O da gidip o numarayı ve senin ismini söyleyip alacak parayı.
Aynı numarayı www.westernunion.com a girerek takip edebilirsin para ne durumda diye.
Ayrıca daha da güvenli olsun istiyorsan güvenlik sorusu belirleyebilirsin.Yani parayı ödemeden önce soruyu sorarlar dogru cevabı verirse parayı teslim ederler.
Komisyon oranları hakkında hiçbir fikrim yok fakat 3000 dolar için 123 dolar ödedim.

Yanlız senin her sorununuda ben çözüyorum kardeşim özel danışmanlıgını yapayım istersen:p
Şaka bir yana eğer ufacık bir yardımım oluyorsa ne mutlu bana;)

yozgatlı

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
fatihhk' Alıntı:
Daha bu hafta yaptım western union ile para transferi.
Gideceği kişiyi ve gideceği şehri söylüyorsun.Ayrıca güvenlik açısından gönderdiğin kişinin telefon numarasınıda yazdırabilirsin her ihtimale karşı.
Sen formu doldurunca onlar sana bir takip numarası verecek.Sende gönderdiğin kişiyi arayıp o numarayı ileteceksin.
O da gidip o numarayı ve senin ismini söyleyip alacak parayı.
Aynı numarayı www.westernunion.com a girerek takip edebilirsin para ne durumda diye.
Ayrıca daha da güvenli olsun istiyorsan güvenlik sorusu belirleyebilirsin.Yani parayı ödemeden önce soruyu sorarlar dogru cevabı verirse parayı teslim ederler.
Komisyon oranları hakkında hiçbir fikrim yok fakat 3000 dolar için 123 dolar ödedim.

Yanlız senin her sorununuda ben çözüyorum kardeşim özel danışmanlıgını yapayım istersen:p
Şaka bir yana eğer ufacık bir yardımım oluyorsa ne mutlu bana;)

teşekkürler unutmuyalım iyilikler unutulmaz en azından ben unutmam bugün bana yarın sana

F

fatihhk

Misafir
yozgatlı' Alıntı:
bir şey daha sorsam çok mu olur şöyle demişsin alıcı kimliğini göstermek zorunda degilmi.

zorunda tabiki...
hatta parayı yollarken senin kimliğini göstermende zorunlu:) kimliğinle git bankaya.;)

leet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de hep %4.1 iLe gönderdim..

edit: ama şöyLe birşey var. beLLi miktara göre komisyon aLıyor. yani 0-100, 100-500 gibi sınırLarı vardı yanLış hatırLamıyorsam..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.