O
OLTA
Misafir
hepiniz wikipedia hakkında bir şeyler duymuşsunuzdur...
evrensel ve özgür bir ansiklopedi olma yolunda hedefleri var...
wikipedia'nın içeriğini kullanıcılar kendileri oluşturuyor...
Fakat ne yazıkki Türk kullanıcı sayısı çok az,
makale yazmak için üye bile olmanız gerekmiyor...
Ortamı boş bilenler özgür ortamının yalan dolanlarla dolduruyor... pkk kahraman gibi gösteriliyor... ermeni soykırımı hakkında atılıyor tutuluyor...
en son kıbrısta Türklere uygulanan soykırım hakkındaki makaleyi silmeey çalışınca millet bende acaip kıllandım...
yapmanız gereken tek şey edit page'e basıp ilgili düzenlemeleri yapmak...
++++++
biz webmasterları ilgilendiren bir yönü var, google bu wikipedia'yı çok seviyor sayfaları pr4,5 çoğunlukla... ilgili makalenin link bölümüne sayfanızı ekleyebilirsiniz...

güzel pr getiriyor
ama lütfen duyarlı olalım internetteki çoğu araştırma burası referans alınarak yapılıyor... insanlık yalanlarla örtülmesin...
duyarlı yaklaşımlarınızı bekliyorum
bol prli günler....
evrensel ve özgür bir ansiklopedi olma yolunda hedefleri var...
wikipedia'nın içeriğini kullanıcılar kendileri oluşturuyor...
Fakat ne yazıkki Türk kullanıcı sayısı çok az,
makale yazmak için üye bile olmanız gerekmiyor...
Ortamı boş bilenler özgür ortamının yalan dolanlarla dolduruyor... pkk kahraman gibi gösteriliyor... ermeni soykırımı hakkında atılıyor tutuluyor...
en son kıbrısta Türklere uygulanan soykırım hakkındaki makaleyi silmeey çalışınca millet bende acaip kıllandım...
yapmanız gereken tek şey edit page'e basıp ilgili düzenlemeleri yapmak...
++++++
biz webmasterları ilgilendiren bir yönü var, google bu wikipedia'yı çok seviyor sayfaları pr4,5 çoğunlukla... ilgili makalenin link bölümüne sayfanızı ekleyebilirsiniz...
ama lütfen duyarlı olalım internetteki çoğu araştırma burası referans alınarak yapılıyor... insanlık yalanlarla örtülmesin...
duyarlı yaklaşımlarınızı bekliyorum
bol prli günler....