İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

win 2000 prof hakkında bir soru ?

C

cambaz

Misafir
mrb arkadaşlar size bir sorum olacak;
ben bir şirkette çalışıyorum ve şirketimizde çalışan bilgisayarlar win2000 prf kurulu ve hepsi ağda birbirine bağlı.
sistem yöneticisini ek bir program kullanmadan bizim makinaya ağ üzerinden bağlanıp bizim masaüstümüzü görmesi ve işletim sistemi üzerinde doğrudan işlem yapması mümkün mü acaba?
herhangi bir ek program kullanmadan (pc anywhere gibi)
yani win 2000 prof un böyle bir özelliği var mıdır? sorum bu

S

Serbest

Misafir
Merhaba
Sistem ozelliklerinden buna bakabilirsin. Eger mnulerde Remote Kontrol kismi aktive edilmis ise ve network uzeriden amin olarak baglanacaksa yada diger bir degisle yetkilendrmesi bunun icin mumkunse yapabilir. yinede o zellige bakmanda faydavar Xp prof ta bu mumkun.

F

fursun

Misafir
aslında burda kastettiğin bilsiyarında sana ait bazı dosyların değişmesimi yoksa mesela harddiskde kayıtlı bazı dosyaların değişmesi?
önce buna açıklık getirirsen daha net bişey söyleyebiliriz.
çünkü eğer ağ sisteminizde active directory kurulu ise sistem yönetinci pekala sisteminize bağlanıp değişiklik yapabilir. fakat bu değişiklik size özel dosyalar üzerinde olmaz. örn. masaüstü.
ama mesela disk üzerinde değişiklik yapabilir.

E

entegre

Misafir
fusun soru gayet açık arkadaş başka biri benim bilgisayarımı uzaktan
kullanabilirmi diyor. Pc anywhere diyor anlasana.
Bizim şirkette kullanıcıların bilgisayarına uzaktan müdahale ve yardım
için netop programını kullanıyoruz.
Ayrıca terminal server içinde olan kullanıcıyıda terminal server ın
terminal manager programıyla kullanabiliyoruz.
Bunlar genellikle kullanıcıya yerinden kalkmadan uzaktan yardım için
kullanılıyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5