İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

win 2000 server Domain

W

Winmac

Misafir
Selamlar arkadaslar
Ilk once nasilsiniz uzun zamandir buraya bir soru soramamistim
Problemime gelince windows 2000 serveri kurarken network karti ayarlari bolumu karsima geliyor ve bu kisim
No, My Computer is not network falan filan
Yes, My Computer is network a domain secenekleri var buradan ben ikincisini yani bir domain olusturmak istedigimi soyluyorum ve karsima gelen ekrana domain ismini giriyor ve nextledikten sonra User name ve Password istiyor bunlarida giriyorum ama ne yazikki Domain@ verdigim ismi bir turlu kabul etmiyor isim hatasi var diyor ve kabul etmiyor bir uyari cikariyor karsima `installamaya devam etmek istiyormusunuz daha sonra tekrar denersiniz diye ` bu uyariya uyarak daha sonra duzeltirim dedim ama nafile olmuyor bir turlu my Computer in sagindan properties oradanda Network identification kismina giriyorum normalde burada alt kisimda iki dugme olmasi lazim birincisi network yarlari ikincisi properties ayarlari ama bende properties yok ve birde serverin kendisinde de user acount olusturmak icin Control Panelinde iconu olmasi lazimken bende bu yok yukledigim cd de mi hatavar yoksa benim bilmedigim bir durum mu var bileeeeen yarrrrrdimmm etsin lutfen acilllll

WinmaC
---===Ejderin Atesidir Insana Yasam Gucu Veren===---

N

network

Misafir
tam olarak bilgim yok ama domain ismini domain.com olarak kurmayi dene

N

network

Misafir
tam olarak bilgim yok ama domain ismini domain.com olarak kurmayi dene

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5